Nät-shopping

Det är ett av mina favoritnöjen, även om det inte sker så jättemycket. Det går i perioder, beror på hur mycket pengar jag har och om jag verkligen behöver något. Annars är det ju ganska roligt att bara kolla också. Men det är så perfekt att få hem det man vill ha i ett paket istället för att springa som något djur i affärer. Igår beställde jag några plagg från Gina Tricot igen, som är en av mina absoluta favoritaffärer. Jag behöver verkligen kläder fortfarande...
Alldeles nyss beställde jag från Ellos. 2-pack pyjamas åt Albin, en Hello Kitty-pyjamas åt mig och resten var bara träningskläder till mig. Jag känner att jag behöver några bra plagg att träna i, både när jag är hemma och om jag är någon annanstans.

Albin har varit hos sin dagmamma som vanligt idag, mellan 8.30 och 11.30. Det går ju så himla bra för honom nu, så otroligt duktig! Från att ha varit med mamma varje dag och dygnet runt i 15 månader, till att börja hos dagmamma och bli lämnad själv. Har grinat och skrikit vid lämnandet i cirka 1,5 månad medan resten av tiden gått superbra, så fort jag åkt därifrån. Nu får jag pussen, kramen och gos, sedan vinkar sötnosen hejdå till mig, utan skrik. Så skönt för oss båda och jag blir faktiskt stolt. 

Sedan somnade han sin lur vid 12.30 här hemma, efter den har det varit bus, lek, grin, mat, sång, dans och klättring mm. Det måste hända något hela tiden, annars blir Albin missnöjd. Ibland är det synd att man inte är en duracellkanin som honom! Skönt att Tommy har förmiddagsskiftet, så man har lite hjälp och sällskap här hemma på eftermiddagen och fram till Albins och Tommys sovtid som är mellan klockan 19 och 20.
Albin fick följa med Tommy till svärfar, som vanligt när det är hockey på teven. Albin såg första perioden, sedan kom han hem, bytte om, borstade tänderna, fick flaskan och somnade gott.

Imorgon är det Fredag, underbart! Då får vi se vad vi hittar på, men det lär nog mest bli en massa mys. Kanske att jag & älsklingen tittar på någon film på kvällen...
Albin är så duktig. Igår kväll vaknade han 3 gånger på ganska kort tid fram till klockan 23. Jag somnade väl efter 1 nån gång och Albin sov nästan till 4, då han fick komma in till mig. Vi klev upp halv sju, så det var ju super. Men är ändå sjukt trött på morgonen och dagen, det kommer jag nog aldrig komma ifrån. Nu hoppas jag på en ännu bättre natt, om man får göra det? Det vore underbart om han kunde sova i sin säng fram till 6-7-tiden igen, det begär jag såklart inte. Men det vore, skönt! Nu ska jag dricka upp min te-kopp, titta lite mera på datorn och kika på teven. Godnatt!


Albin med "mommi" Carina på nyårsafton ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0