Piss

Tänkte bara slänga in ett kort meddelande här, medan jag har tid. Albin sussar en liten eftermiddagslur, det behövde han! Tommy passar på att slumra en stund han också, på soffan. Jag tänkte ta mig en väl behövlig dusch, svettig och äcklig som jag är. Nu är det nog inte så länge tills mamma och pappa anländer. Då ska vi först handla på ica, sedan äta en supergod middag, pappa ska spackla i vardagsrummet och sen blir det väl en massa mys framför teven förstås.

Jag ska ta mig an vårat sovrum och sängen, eftersom Kattis har valt att pissa där, fan! Det var förstås inte hennes fel igår morse, då Tommy hade råkat stängt toadörren i 10 minuter. Kattis har sin låda där, så den dörren måste stå lite öppen. Då gick hon och kissade på våran säng, det hände två gånger under gårdagen! Och katter känner ju av det så lätt, så det kommer bli ett tufft jobb här hemma nu. Vilket jag blev mest sur och less över, var att hon även pissade på sackosäcken idag. Jag menar, den har ju ingen pisslukt på sig, toadörren var öppen och hon hade även varit utomhus i 2½ timme. Så jag ber verkligen till alla Gudar att detta ska ordna upp sig, för jag vet att sånt här inte är roligt... Och hon som hela tiden varit så duktig och Albin som bara avgudar henne, hon måste skärpa sig! Får hoppas att Kitty kommer idag och kanske ger henne lite fason. Kitty var ju sådär hon också, ända från början då vi tog henne då hon var cirka 9 veckor, och hon höll på i månader, både sket och pissade. Men jag kämpade fan i mig, och till slut så ordnade det sig. Men då fick man städa och tvätta ofta också, så orkar man inte hålla på alltför länge en gång till. Framför allt inte med en liten son i hemmet.
Men det är iallafall därför jag måste ta mig an våran säng. Jag har ju tagit bort bäddmadrasserna, täckena och alla sängkläder. Hur fan jag ska göra för att få madrasserna helt rena är ju en bra fråga. Men nu måste jag göra annat, måste duscha bland annat, hej svejs!

Kommentarer
Postat av: MammaIda

En kompis köpte sån där vanish eller va fasiken det heter på sprayflaska och all lukt gick bort!

Prova den, en rosa flaska.

2009-09-14 @ 19:53:23
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0