Lastbilsträffen i Ramsele

Ja idag har det varit Lastbilsträff i Ramsele, en riktigt trevlig dag som dragit hit en massa folk både norrifrån och söder ifrån och jag träffade många från stan som jag känner. Denna speciella träff startade förra året och blev väl som en tradition efter det tror jag. Och bara på ett år har den blivit ännu mera populär. Det var lite fler än 100 lastbilar som ställdes ut idag och ingen var nog mer nöjd än min lilla lastbilsälskande 1-åring Albin. Han var döendes trött och jättegrinig innan vi åkte hemifrån. Men satt så himla nöjd hela tiden vi gick runt där på området bland alla bilar och vi var där en bra stund ändå... Sötproppen min!

Efter det åkte vi hem och la prinsen, som sov sammanlagt 3 timmar, varav lite över en timme i sin egen säng. Skönt! Efter det fick han mat och idag fick han i sig bra med middag iallafall. Jag tror han har det väldigt jobbigt i sin lilla mun. Två tänder har kommit fram än så länge och det är två till på gång. Alltså fyra stycken samtidigt, det kan aldrig vara kul! Så det kan ju vara en orsak till att han äter så dåligt...

Tommy och Björn (Tommys vän och arbetskamrat) var hos Tommys pappa och tittade på lite hockey. Sedan kom dom hem, vi beställde hem pizza som jag och Björn hämtade. På vägen dit så svängde vi in till deras chef för att hämta deras nya fleecejackor. Denne chef har ett helt nybyggt, otroligt snyggt hus som jag var tvungen att gå husesyn i. Åh herregud säger jag bara, det var nog det finaste hus jag varit in i i verkligheten. Jag skulle nästan kunna dö för att få bo i ett sånt. Huset skulle passa perfekt i en tidning med moderna hem och heminredning!

Ja, sedan åt vi och surrade litegrann, innan vi åkte vidare till Jim och Kajsa. Vi fick ordna skjuts hem åt Björn redan då, kan tala om att klockan bara var 19.30(!) Men han gick tyvärr ut lite för hårt så han kände sig dålig och trött stackarn. Vi surrade lite där med, sedan lämnade jag och Albin pappa Tommy hos dom och vi åkte hem för att förbereda oss för natten. Albin fick flaskan och somnade halv nio. Jag sitter med datorn i sängen och hoppas att jag får en liten stund till för mig själv, innan jag får en söt och mysig prins intill mig. Tommy ska vara ute och partaja lite, så han vinglar väl in här inatt nån gång, hoppas det blir en bra kväll iallafall. Lär väl vara många fulla lastbilschaufförer där nere :) Nu ska jag bara bjuda på några bilder, sedan ska jag stänga ner eftersom Albin kan vilja komma in när som helst. Han har redan vaknat en gång, men somnade faktiskt om...


Några bilder från förra årets lastbilsträff




(Dom röda lastbilarna är från Brorssons åkeri där Tommy jobbar)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad kul med en ny tradition :)

Kram

2009-09-27 @ 09:26:33
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Nikita

Nu har du chansen att vinna ett presentkort hos Gangstar i min blogg

tävla här:

http://nikital.blogg.se/2009/september/vinn-ett-presentkort-hos-gangstar.html

2009-09-28 @ 02:53:26
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Emma

Man kan inte alltid vara som ett lim på datorn, inte som jag ;)



Jag tänkte faktis be dig fixa "den andra bloggen" om du än är intresserad? Inte så många som läser men jag själv vill gärna ha den fin. :) Om du vill vill säga?



Det med M. Alla har sin åsikt. Men nu har vi sagt, sker det så stannar det - inget snack om saken! Stor lättnad för mig! Jag som grna vill!



KRAMAR

2009-09-28 @ 21:24:38
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: M.

Tjenatjena! Jo det är bara fint! Lite småstressad nu bara:P Är ju typ bara 2 veckor tills huset ska vara tomt å vi har inte packat nånting ännu:P Men de går nog fort. När vi flyttade ifrån björkå packade vi klart allt på en vecka:) Men nu äre ju lite mera saker..hehe.



Ja jag är jättenöjd med dedär gymmet! Å Hedda älskar det:D Ja hon ahr blivit så stor nu på sån kort tid! Hon håller ju upp huvudet alldeles själv nu och surrar på som fasen! Men mest med Benny, då snackar hon som fan:P



Jadu, hur gammal kan hon vara..hehe. Tror hon gick i pension förra året :) Eller förrförra. Nyligen iaf:P Så hon är ung å snärt min mormor^^, haha.



Ja den där kurvan är knepig.. Ja tänker inte så mkt på den ja. Huvudsaken barnen är mätt å nöjd så..

Man ser ju på dom om dom mår dåligt.



Ja jag längtar också faktiskt! :)

2009-09-28 @ 21:34:10
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: MammaIda

Tack tack :)



Känns superspännande :)

2009-09-28 @ 21:38:55
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Emma

Ingen brådska :) Ta em dag då du kan. :)



Jag var på cell prov idag, de ville kolla så det inte var de som spökade. Tar 8 veckor innan svar, sen den 12 ska jag på utredning! Nervös

2009-09-28 @ 22:05:23
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: M.

Haha ja då var man snabb! Men då var vi två också. Plus att då brände vi upp en hel del saker:P haha. Där borta kunde man ju göra världens brasa på gårn, de går ju inte här ;) Men de är ju skönt att kunna göra sånt där i lugn å ro istället för att stressa:P



Ja hon mår bara bra:) Hon var ju lite tjorvig i magen ifrån början. Men minifomen funkade inte så vi testade med sempers magdroppar. Dom var MKT bättre. Men dom höll vi inte på med speciellt länge. I samma veva som hon började med ersättningen så slutade vi med dom, vart som natt och dag sen ja slutade helamma. Hon är så nöjd och go nu :) Innan var hon en riktigt ledsen skrutta:(



Ja men precis, alla barn är ju olika:) Konstigt vore ju annars:)



Ja de ska bli en riktigt skön nystart! Får verkligen hoppas det blir bättre än här i Junsele. Konstigt nog har allt bara dalat ut sen vi flyttade hit. Emanuel började tjorva på nätterna, jag började må ännu dåligare psykiskt osv. Så ja hoppas det blir bättre i ramsele!

2009-09-28 @ 22:39:39
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: MammaIda

Det är beräknat i början av April :)

2009-09-29 @ 10:04:33
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Victoria

Vi får se om vi hinner förbi nåt i helgen. Blir inte den där windstoppern för hon hade hunnit sälja den innan jag funderat klart!

2009-09-29 @ 12:35:42
URL: http://victoriagt.blogg.se/
Postat av: Emma

Du kommer märka mitt lila tjat om att fixa design hihi Fast jag ska bara nämna de en gång i veckan skratt



Ja du har rätt, när man får veta vad felet är så blir det ju lättare för en annan att "fixa till" det. Om det nu går! M är rätt bra på att säga "man kan adoptera" ja det kan man och jag kan lätt tänka mig det, men jag vill ändå känna känslan att bära, att föda osv som nästan alla kvinnor får.. låter det ego?



KRAM

2009-09-29 @ 13:15:50
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0