Idol och tapeter

Idol 2009 har nu dragit igång, och ingen är nog gladare än jag över det. Musik är ju underbart! Och jag gillar programmet, perfekt att ha det att titta på om kvällarna i höstmörkret. I kvällens avsnitt var det en tjej som spelade gitarr och sjöng som jag tyckte var så grymt bra, lite speciell. Men då var det synd att hon skulle böla så mycket, nervöst sammanbrott kanske det kallas? Så hon gick såklart inte vidare, för hur skulle hon då klara resten om hon var sådär redan innan audition? Sedan var det en tjej med keps som var skitduktig, hon gick iallafall vidare. Likaså den bästa av dom alla, killen som var sist att sjunga som spelade gitarr och hade glasögon. Han var kung! Och han gick såklart också vidare. Det känns roligt att ha en hel säsong framför sig att titta på nu.

Annars då? Jo, dagen har väl varit som alla andra. Tommy jobbar eftermiddag, så han for till jobbet vid 13-tiden. Jag och Albin har lekt, busat, myst men mest åkt omkring i bilen. Han har varit lite väl less här hemma idag. I bilen är han ju oftast nöjd, och vad gör man inte? Han somnade i bra tid ikväll också, 19.45. Så jag hann sätta mig i soffan i lugn och ro, slå på datorn och äta några wienergum innan idol började.
När vi var ute och rullade ikväll så svängde jag in på Färghandeln precis innan dom stängde. Lånade en tapetkarta, där jag ska välja ut en fondtapet. Dom var skitfina allihopa, men jag tror att jag nästan har bestämt mig. Tommy får nog inte ens chansen att fundera... Så vi får åka dit imorgon igen, se om tapeten finns hemma och isåfall fixa den. För antagligen så kommer mamma & pappa på Måndag. Då tänkte pappa spackla lite som behövs för att sedan tapetsera fondväggen i vardagsrummet på Tisdag. Det är ju det som är mest brådskande just nu eftersom den väggen ser för jävlig ut (det är en dörr som byggts igen där). Det ska bli härligt att få det fixat, då är man en bit på väg.

Nu sitter söta lilla Kattis bredvid mig och vill säkert göra något hyss. Hon klättrar uppför stocken i vardagsrummet så det lever om, hon busar runt som en galning och hon äter på mina blommor i fönstret. Man kan bli galen! Men det är tur hon är söt också, så ilskan rinner fort ur en.
Tommy är nog hemma vid tolv, så jag lär nog vara vaken när han smyger in. Jag längtar redan tills det blir helg igen, hatar när han jobbar eftermiddag. Nu ska jag ta mig något att dricka och titta på tv en stund, sedan ska jag nog gå till sängs. Det har varit en lång dag! Tyvärr har jag fortfarande inte knäppt några kort, fy vad dåligt, skärpning nu! Men detta får bli ett bildlöst inlägg... Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja det kan man lungt säga. :) Jo hela kroppen är lite trög då den är sämre. Men jag känner mig lite bättre idag som tur är. :) . Vad händer idag för er ? Hur mår Albin?.

KRAM.

2009-09-09 @ 08:23:15
URL: http://familjenengstrombergsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0