Myskväll

Ute regnar det på taken, inne är endast Karin vaken. Jovisst, Albin gnällde just i sin säng och fick komma in till mig halvt sovandes. Mamma & pappa har också lagt sig för en stund sedan och sover antagligen gott. Tommy är och jobbar han, kommer nog hem strax före 1 skulle jag tro.

Mamma & pappa dök upp här klockan fyra. Då hade dom köpt med sig det vi skulle äta, så vi satte potatis på spisen och la in laxen i ugnen. Till det hade vi ärter, creme fraishe och majonäs och fy fasen vad jag njöt! Det var riktigt gott, måste börja äta lax oftare, för jag älskar det och tydligen så gör Albin också det.

Albin har busat järnet här, varit glad & go och myst en massa med sin mormor och morfar. Som vanligt så har han visat allt han kan, vilket är otroligt mycket tycker jag som stolt mamma. Och han har härmat dom hela tiden, för det gör han nästan jämt nu. När pappa nös tidigare ikväll, så låtsades Albin göra det han också. Helt fantastiskt sött, han är så härlig!

Mamma fick ge Albin flaskan vid åtta-tiden och han somnade gott. Då var det sofforna och fika för hela slanten. Plastikkirurgerna & Desperate Housewives rullades på teven och blåbärspaj med vaniljvisp rullades på tungan, underbart!
Imorgon får vi se vad som händer och sker, jag ska väl försöka få lite gjort här hemma. Måste ju passa på när man har "barnvakt". Det blir mera tvätt, plock och städ iallafall...

Söta lilla Albin gungar ute på gården ♥


Kommentarer
Postat av: Emma

Lax är så himla gott. Det har vi relativt ofta :)Tur du har såna underbara föräldrar som kommer så ofta på besök :) Önska mina med var så!



Söt han är med nappen uppochner :)

KRAM

2009-11-18 @ 15:53:31
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Victoria

Med oss är det bara bra. Tilda önskar sig nån leksak kanske.

2009-11-18 @ 16:45:58
URL: http://victoriagt.blogg.se/
Postat av: Hanna

va söt han är lillprinsen! ^^



2009-11-18 @ 20:02:56
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0