Trevlig kväll

Kvällen har vi som sagt spenderat i Ovanmo med familjen Edmo/Tegström. Det var såklart lika trevligt som vanligt. Först fick Albin sin middag. Sedan satt vi ute och det blev det grillat till oss. Till det var det potatisgratäng, potatissallad, kall bearnaise, god sallad, marinerade vitlöksklyftor och vitlöksbröd. Så jäkla gott! Blev väldigt mätt och belåten.

Begav oss in då det började bli ganska kallt och blåsigt. Började på en "plump" men det avslutades snabbt. Albin var väldigt trött och grinig, vilket var förståligt eftersom han knappt sovit idag förutom i bilen på väg hem. Dessutom så var han uppe på övertid och även lite hungrig. Det blev en massa surr som vanligt, karlarna drack öl och Elin drack vin, jag sipprade glatt på min Cola Zero.

Klockan blev efter nio innan jag & Albin kom iväg hemåt, och gud så trött han var. Jag bar upp honom och en massa andra grejer. Var helt slut när jag kommit uppför trapporna, det och stressen gjorde att jag var alldeles svettig. Skynda med att klä av Albin, byta blöja, värma välling och gav honom. Men han var så trött att han inte orkade äta allt. Det blev 100 ml över, alltså fick han bara i sig 120. Han vägrade äta mera, utan han sov stenhårt. Så det var bara att lägga honom. Längesen det var så sist. Men skönt att han somnade iallafall och jag slapp böka nånting.

Han har vaknat 3 gånger hittills. Tommy är i Edsele med Martin, där det är fest på bygdegårn. Jag hoppas dom har roligt och att det blir en lyckad fest. Måste medge att det är lite trist att vara ensam, då jag är en sån som inte riktigt gillar det, men det är tur man har datorn.
Jag tänkte nog snart gå och lägga mig och hoppas på att jag kan somna relativt fort. Innan jag hinner skrämma upp mig själv.
Vi får se vad som händer imorgon. Skulle verkligen behövas en rejäl städning här hemma, men vi får se vad vi orkar. Just nu känner jag mig väldigt slut av både trötthet och värk. Hoppas ni haft en bra Fredag och ha en bra fortsättning på denna helg.

Godnatt!
♥~♥~♥ Mammas vackra stjärnöga ♥~♥~♥

(Var tvungen att vika upp mössan för att kanten blivit lite blöt)

Kommentarer
Postat av: Studentfarsan

Men då kanske det är på g då, förklarar kanske varför han är lite grinig. Ha en trevlig helg nu :)

2009-05-16 @ 00:02:02
URL: http://studentfarsan.blogg.se/
Postat av: ♥ Mamma Russin

hej gumman..

vilken mysig kväll ni hade.. söt albin..:)

2009-05-16 @ 07:54:18
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Ung pappa till Inez

Lät som en hel mysig kväll :) visst var ni från Norrland?

2009-05-16 @ 09:20:24
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0