Morsdag

Grattis till mig på min allra första morsdag, till min mamma, till min svärmor och alla andra mammor runt om i världen. Hoppas att ni haft en underbar dag. Vi har haft det väldigt bra. Har varit ute precis hela dagen borta i stugan, njutit av sol & värme. Till middag åt vi en väldigt god sallad som papsen gjorde. Danne, Maja, Rasmus, Hugo och Anna kom också till stugan för att gratta mamma med en morsdagsblomma och fikade. Jag myste för fullt med min älskade söta brorson.
Senare kom även Oppe, som just kört från Skellefteå.Han hade köpt med sig blommor och ett kort från honom och mig som mamma fick.
Albin har varit fruktansvärt trött nu ikväll och det gick inte att få honom att somna. Till slut gav vi upp och han fick komma upp ett tag till. Då var han hur go och glad som helst. Sedan när Tommy skulle sova ner honom, så slocknade han på 1 minut. Klockan var då 21.50. Så nu sover han gott, och för första gången i ett annat rum. Vi får se hur det går med denna natt.

Det gick iallafall jättebra för honom igår kväll och inatt. Han var jätteduktig helt plötsligt, sov hela natten ända till klockan halv sju. Då kom mamma och tog honom så vi fick sova vidare. Vi kom ju trots allt hem med taxin halv fyra inatt och det tog ett tag innan jag somnade. Så jag kan inte beskriva med ord hur trött jag var när Albin vaknade.
Vi hade trevligt igår. Först var vi som sagt hos Kennet, där vi drack lite, surrade och hade det allmänt trevligt. Klockan elva begav vi oss ut på stan. Det var väl inge vidare egentligen, men roligt att se lite fina bilar och det var verkligen fullt med folk. Jag tog det väldigt lugnt, blev inte ens på sinkalusen. Men fick ändå huvudvärk och sånt som hör till. Men det var faktiskt jätteskönt och roligt att få komma ut, slappna av, träffa lite folk och bara njuta av lite barnledig tid.

Kan erkänna att det kändes mycket mera än jag trott när vi hade lämnat Albin för kvällen. Mest i början, inte någon oro eller sådant, jag vet inte vad det var. Men man saknade honom direkt, och det var väl för att man visste att vi skulle vara ifrån honom ganska länge. Tommy är ju mera van eftersom han jobbat och så, han har ju varit ifrån Albin mycket mer. Jag har ju aldrig det, men sedan gick det ganska bra. Jag försökte njuta av tiden vi hade och det var skönt att få sakna honom lite.

Kan slutligen säga att vi är väldigt nöjd med denna helg och otroligt tacksam över barnvaktningen, maten och sovmorgonen som mamma & pappa gett oss. Dom är verkligen världens bästa föräldrar!
Nu ska jag kika runt lite till innan jag lägger huvudet på kudden. Tommy sover redan och jag sitter här i sängen med pappas bärbara.
Återkommer något imorgon, då vi även tar pick och pack och åker hem till Ramsele, till vårt. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som en trevlig kväll :)

Och jisses vad skönt de är att albin sover bättre (peppar peppar) Hoppas de håller i sig nu :)



Sv: Annars är allt bra här, haft 35+ som mest idag så man har typ varit död haha



Godnatt, kram

2009-05-31 @ 23:11:56
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

nu kör även jag igång en tävling i min blogg: http://hannaofsweden.blogg.se/2009/may/min-forsta-tavling.html hoppas du vill vara med!!



kram kram

2009-05-31 @ 23:18:37
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Postat av: Kadri

Sv. Tack, tack

2009-06-01 @ 00:03:50
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Ann

Haha ja det vore nåt de :D hade du roligt i lördags? :) Kram

2009-06-01 @ 04:03:47
URL: http://annjonsson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Låter som du haft en fin helg! Skönt att kunna få lite barnpassning och få lite tid för sig själv ibland med. Och sömn. :o)



Hoppas ni fått sovit gott inatt och har en fin dag framför er!

Kram

2009-06-01 @ 05:37:55
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Victoria

Menar du att du vill ha en papperskopia? Det kan jag ju skriva ut själv om det är en sån du vill ha.

2009-06-01 @ 08:54:07
URL: http://victoriagt.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Verkar som du fick en bra mors dag...:-)

2009-06-01 @ 09:18:04
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

låter som ni haft det fint vännen..

krmaisar

2009-06-01 @ 16:16:04
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0