Kära nån!

Vilken överraskning, jag har en rolig hemlighet och jag är så glad!

Albin var så trött ikväll, men eftersom ha inte fick den riktiga middagen förrän halv sju ikväl här hemma så var vi ju tvungen att hålla ut lite extra så att han kunde få flaskan. Han fick en burk yougurt och en fruktbägare när vi åkte bil eftersom vi inte kunde värma någon mat.

Men när klockan blev halv nio var vi tvungen att ge han flaskan, sedan var det bara att börja arbetet. Men Tommy lyckades till slut få honom att somna, i famnen. Skönt, och han har inte vaknat än så länge. Så vi får se hur det går nu. Det är ju trist med dessa dåliga vanor, att han måste blir buren och vaggad i famnen för att somna. Men just nu känns det inte som att det går på något annat vis. Det blir nog ett helsike för oss att vänja bort det sedan. Han som var så duktig en liten period, synd!

Tommy har sovit på soffan hela tiden medan jag suttit här. Men han har nu rört sig vidare till sängen, i en zombie-aktig stil. Jag är lite smådeppig eftersom jag hade köpt popcorn idag som jag tänkte gotta mig i när det är Fredag. Men eftersom Albin sover, vaknar lätt och kan ha svårt att somna om så har jag inte velat utmana ödet genom att poppa i micron. Så jag har min vattenflaska och snusdosa. Det duger!

Blir nog svårare imorgon då vi ska på 2-årskalas där det vankas tårta & fika, som jag så illa blir tvungen att stå emot. Men då kanske jag kan bli stolt över mig själv ännu en gång? Får nöja mig med trevligt sällskap och en glad liten Edvin.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Ung pappa till Inez

Okej, det är roligt med smeknamn :) Vi kallar Inez för Iniz-kaninis ;)



MM, verklingen, jo nu sover alla förutom jag :S

2009-05-22 @ 23:29:53
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: Linnea

Nu blev jag liiiite nyfiken..! :)

2009-05-23 @ 09:17:23
URL: http://linneasjolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0