Hos trollen

Har varit en himla trevlig dag. Började med att vi kom hit till mamma & pappa halv fyra. Pappa åkte till Långsele för att hämta mormor och min moster Ulla från Stockholm som är på besök hos henne nu.
När dom kom hem blev det middag - kycklingfiléer, potatisklyftor och bea. Väldigt gott. Det är tur jag älskar kyckling, eftersom det var tredje dagen i rad jag åt det.

Sedan kom Danne, Maja & deras underbara Hugo och även Oppe & Olli. Då blev det fika och en massa surr. Jag fikade såklart inget, utan tittade bara glatt på den goda daimtårtan & frysta hallontårtan. Blir nästan lite smygstolt över mig själv. Jag gosade såklart en massa med Hugo och Danne tog sig an lilla Albin. Albin har haft lite svårt för Danne ibland, eller alltså ibland blivit lite rädd för honom. Det beror nog mest på att Daniel är väldigt mörk, ser lite "grym" ut och så träffas dom ju inte jätteofta. Men idag busade Danne lite extra, så till slut kom leenden och skratt fram från min lilla skrutt.
Jag tog en massa fina bilder på Danne, Maja & Hugo. Får visa någon av dom någon annan dag, för jag orkar inte hålla på med det nu.

Albin har varit jättetrött hela eftermiddagen. Han sov cirka 40 minuter i bilen på väg hit idag. Men det är ju inte riktigt tillräckligt för honom om han ska klara kvällen. Så strax efter sju gav jag upp då han var så trött & grinig. Jag gjorde en flaska, som hans mormor gav honom. Då var vi så dum så vi inte tänkte på spjälsängen. Albin har ju även en spjälsäng här hemma som står i vårat rum. Och den var inte sänkt, så det fick pappa och Tommy fixa medan Albin fick vara uppe och busa & mysa lite mera.

Sedan medan jag fixade med spjälskydd & grejer, så stod Tommy och vaggade Albin till sömns i famnen. Han somnade strax efter åtta. Sedan dess har han vaknat två gånger. Vi får se hur det går inatt.
Imorgon ska vi på lite roliga äventyr. Vi ska till Kramfors på Dollarstore och även på vårmarknaden i stan, hoppas man hittar något roligt. Jag tror iallafall att Albin ska få sig en heliumballong...

För övrigt så har inte Kitty fått några ungar än, jag tror att hon går på övertid nu. Hon är alldeles matt, orkar knappt gå och verkar ha ganska ont. Men hon är ändå jättego, gumman min. Tycker så synd om henne, och ännu mera för att man vet hur det känns för en själv att ploppa ut bebis. Men så mysigt när jag höll på hennes mage och kände småbebisarna böka på där inne :)

Kommentarer
Postat av: Ung pappa till Inez

Det ska bli intressant att följa :) Hur är det emd er då?

2009-05-22 @ 01:12:04
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: Em

Kan tanka mig att det maste kannas konstigt ibland; ena stunden ar de pyttesma & kan inte gora sa mycket mer an att ata, bajsa, sova, skrika & gurgla & i nasta sekund kryper de & star! Men vad underbart det maste vara nar ens barn gor framsteg & utvecklas! :)



Vem ar Kitty, er misse? :)

2009-05-22 @ 10:11:07
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Haha ja precis =), nu när man ser dem i sin egen ålder hur dem slösar sitt liv och sover länge på dagarna. :) hehe man slöade förut bara :P- Vad snällt sagt, tack så mycket =). hehe jo men man vänjer sig ,det är inte så jobbigt=)

2009-05-22 @ 11:09:19
URL: http://familjenengstrombergsten.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad duktig du är Karin som har gett dig fan på att klara av det här nu!

Tycker du är skitduktig! Så fuska inget nu :P

Kram!

2009-05-22 @ 11:28:45
URL: http://juliasmammaida.bogg.se
Postat av: Frida

Du ska vara stolt över dig själv!! Du är jätteduktig!!

Ha en supermysig dag på marknaden, hoppas att Albin får sin ballong.

Massor av kramar<3

2009-05-22 @ 12:36:16
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken mys dag det låter bland trollen :)



KRAM

2009-05-22 @ 13:34:36
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: emily

Hoppas er fredag blev fin och att lille Albin varit pigg och glad :) Sötast är han ju alltid!

2009-05-22 @ 17:01:59
URL: http://emslo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0