God morgon!

Idag fick jag ligga ända tills klockan nästan var 9, så skönt. Albin har vaknat mycket inatt och jag har inte sovit något vidare. Jag somnade väl inte förrän klockan var halv två kanske. Sista gången Albin vaknade i morse, var strax före 7. Då kom hans mormor in och hämtade honom. Dom har varit uppe och myst en massa, men när jag klev upp så var han ute och gungade för första gången. Det gjorde han med sin morfar, en liten stund. Sedan gick mamma ut med honom i vagnen så att han somnade.

Är lite irriterad över att jag glömde Albins gröt hemma i Ramsele igår. Det måste ha varit stressen, jag stressade som en tok när jag packade allt och vi skulle fara samtidigt som vi skjutsade Tommy till jobbet.
Men då fick Albin flaskan i morse istället, och det gillar han ju allra bäst så det gick ju bra det också.

Nu sitter jag med mitt goda morgonkaffe, har även ätit två mackor. Funderarpå dagen, som ska ska göra, vad som kommer att hända. Men jag har inte en aning. Känner ingen ork för nånting alls. Vädret ser väl hyffsat ut nu, men det blåser mycket och pappa sa att det var kallt än så länge. Hoppas att det lugnar ner sig, så att man kanske kan vara ute lite sedan.

Glömde att berätta att jag fick min parfym igår, som jag vann. Åh gud vad den luktade gott! Så nu är jag väldigt glad att äntligen ha en god parfym. Jag har inte riktigt prioriterat att köpa just parfym, så det var ju en perfekt vinst.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tur att din mamma var där och hjälpte dig på morgonen. Kan bara tänka mig hur trött du måste vara om dagarna med så lite sömn. Du har lite "otur" med din pojk. Grannens pojk som blir 1år i oktober sover redan hela nätter utan problem. Antar det är från barn till barn.



Sv: Ja vem är inte mörkrädd. Jag vågar knappt öppna fönsterna på natten för då tror jag de ska komma värsta monstret. Haha



Kramar

2009-05-06 @ 10:02:50
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Jaså, du menade hur länge han ville ville bli buren Ja, alltså det var när han var ungefär mellan 7mån drygt 1 år när han började gå skulle jag nog säga.

2009-05-06 @ 10:15:58
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: madde

hej vännenskönt att du fick sova lite längre idag då iallfall om albin vaknat i nattvi har haft trist väder hela v med regn och rusk,tycker energin dalar när solen inte skiner man känner bara för att sova.

händer det nått kul i helgen som kommer?

2009-05-06 @ 10:18:21
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Ja, han kunde ju lättare gå dit han ville själv. Har för mig att yngsta dottern också var lite så till hon började gå själv..Men inte lika mycket som han... Nu är han snart 4 år och dottern 2,5 år så det var ett tag sen, men Isabella vill fortfarande ibland komma upp i famnen när jag lagar mat för att se bättre... Stol duger inte att stå på ibland...

2009-05-06 @ 10:22:29
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: madde

åh njut lite av solen för oss med då det regnar här hel tiden.i helgen ska vi till eskilstuna med några från jobbet,ska shoppa lite alltid kul*

2009-05-06 @ 10:37:09
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Ja precis, man tänker ju inte på de som har det värre, men det är nog normalt :)



Så du ska bara vara hemma tills han blir 1år, dagis sen eller? Vad ska du göra sen? Jobba eller? :)



Kramar

2009-05-06 @ 10:48:05
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Härligt med ny parfym! ^^

Jag vann också en nyligen. Gratis är godast. :o)



Idag blir det en riktigt slö dag för min del. Har sån huvudvärk! Antar det kanske blir en ganska lugn dag för er med om ni sovit dåligt.

Hoppas ni får en bra dag iaf!

Kramar



Föresten - rösta gärna på Ludwig. ^^ Länk finns på min blogg

2009-05-06 @ 12:56:41
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

klockan nio måste vara ne lyx för en småbarnsmor.

2009-05-06 @ 15:27:25
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Tess trött tokig morsa

ja den parfymen e så god..



ingen hit när dom e gnälliga som sagt.

Ja vet inte om det är att dexter inte får bröstet längre det är såhär.. för jag har fått ett mini monster som inte vill äta gnällig och kort till gråt..

2009-05-06 @ 16:19:33
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Matilda 18år & mamma till mercedes

visst var dom härliga! älskar dom =)

2009-05-06 @ 16:20:02
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Amy

Hej hej!!

En liten påminnelse; skicka mig din adress så jag kan skicka vinsten i min tävling som du vann. Min mail är 83%5Bat%5Dhotmail.com" rel="nofollow">funlovin83[at]hotmail.com

Kramar =)

2009-05-06 @ 16:20:32
URL: http://amylioness.blogspot.com
Postat av: SKÖNHETSTIPS & HEMMAKURER

NU AVSLÖJAR VI ALLA DE SKÖNHETSKNEP SOM DU KAN TA TILL MED HEMMA, MED DINA EGNA MATVAROR PÅ VÅR NYSTARTADE HEMSIDA! EN HEMSIDA FÖR BÅDE MÄN & KVINNOR.



FINNAR, BÄTTRE SOLBRÄNNA, VIKTNEDGÅNG, STÖRRE LÄPPAR/ÖGON, VOLYM FÖR HÅRET? VI HAR LÖSNINGARNA HÄR. NYA SKÖNHETSTIPS FLERA GÅNGER I VECKAN!



KOM IHÅG; DET FINNS INGA FULA MÄNNISKOR, BARA LATA SÅDANA


2009-05-06 @ 20:19:48
URL: http://SKONHETSTIPS.COM
Postat av: Amy

Jag har inte fått ngt. Men jag ser på min förra kommentar att understrecket mellan ordet och siffrorna inte syns. Kan vara det som var problemet.

Vi försöker igen.



funlovin[understreck]83[at]hotmail.com



Kram

2009-05-06 @ 20:23:29
URL: http://amylioness.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0