Dagens värkar

Vi kom iväg i god tid från Ramsele idag. Åkte till sjukhuset, där vi först gick till mammas jobb. Hon visade såklart upp Albin för alla, stolt som hon är. Alla blev lika förtjusta och han är ju verkligen en riktig charmör. Visar alltid sin goda sida på det viset och det är ju kul. Han bara ler med sitt otroligt söta leende.

Sedan följde mamma med oss upp till barnmottagningen där vi bara behövde säga till att vi var där och vad som skulle göras. För vi hade ju ingen bokad tid. Vi klädde av lilleman och jag ville väga honom. Jag som tyckt att det känts som att han blivit lite tyngre. Men då har han inte gått upp nånting. Kände mig lite besviken faktiskt. Inte för att jag hade förhoppningar om mycket och jag har ju gett upp mina ivriga tankar om hans vikt. Men jag trodde ju inte att det skulle vara så lite. Han vägdes med blöjan på så jag drog bort litegrann för den. Så då vägde han ungefär 8010. Jag tycker att det är så konsigt, för han är ju lång. Och hanär ju ganska smal, eller ganska perfekt enligt mig. Han ser ju inte konstigt smal ut. Men ändå väger han inte så mycket.

Men sedan fick han en kisspåse och så gav jag flaskan smart som jag var. Tänkte att då kommer han nog kissa lite snabbare också. Det gjorde han, men då var ju påsen så jäkla dålig så allting läkte ut. Kände att byxorna och bodyn blev lite blöta. Då hade personalen lunch, så vi fick vänta tills dom var klara. Sedan var det bara att tvätta & torka igen och sätta på en ny påse. Denna gång en annan och lite bättre.

Efter ett tag blev det resultat. Dom gjorde ett vanligt urinprov med sticka, och det visade ingenting. Precis som när jag tog ett själv hemma igår. Men det skickades även iväg en ny odling. Så vi får se vad svaret blir, hoppas det kommer innan helgen. Hatar att vänta! Men det kan vara så att det inte stämde, att han inte har någon bakterie. Eftersom det inte visar något på stickan.

Där på sjukhuset så kände jag huvudvärk komma ganska direkt och blev snabbt värre och värre. Tog tabletter, som inte hjälpte som vanligt. Vi åkte hem till Trolldalen, kom dit klockan två. Albin fick lite yougurt så att han skulle kunna sova och hålla sig bra fram till middag. Sedan lade vi oss tillsammans på min säng, han somnade efter ett tag. Till min lycka! Efter en stund somnade jag också, och vi låg där i två timmar. Ofta när jag sovit så brukar min huvudvärk gå över eller iallafall bli bättre. Men idag var den kvar. Och fruktansvärd värk i nacken. Som höll i sig och blev värre & värre.

Halv åtta gjorde jag välling åt prinsen som jag och mamma gav honom. Men han ville inte somna. Mamma tog honom och stod och vaggade honom medan jag fick gå och lägga mig i vardagsrummet på soffan. Det tog inte riktigt lika lång tid ikväll, han somnade efter ett tag. Sedan fick jag tabletter och massage av mamma där jag låg. Till slut somnade jag och när jag vaknade så var det bättre, pjuh!

Sen ikväll har vi varit framför teven och bara mått gott. Druckit kaffe, ätit god bulle och tittat på reprisen av Så ska det låta. Suttit och klappat min kära lilla Kitty och gud vilken mage hon har. Hon är nästan sprickfärdig nu och kan säkert få när som helst. Borde bli inom 1-1,5 vecka iallafall, spännande! 
Jag har svarat på dagens kommentarer och det blev ett himla långt inlägg här. Vet att det är trist att läsa, men ni får "skumma" igenom :) 
Nu ska jag kika igenom lite bloggar. Sedan ska jag inta sängläge och hoppas att jag kan somna, trots min kvällssömn på soffan. Hoppas att ni haft en bra dag.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Studentfarsan

För vi börjar misstänka att Melvin håller på att få tänder. Eller iaf en tand. Man känner den med sked och han dreglar ovanligt mycket nu :) Och är sådär lite allmänt kinkig, kanske är en tand ändå?! :D

2009-05-14 @ 23:53:52
URL: http://studentfarsan.blogg.se/
Postat av: Ung pappa till Inez

Okej, så ni ringde inte på personalen då påsen läckte, det hade jag gjort allafall även om de hade lunch :)

2009-05-15 @ 00:06:19
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: En modells liv

det kommer att gå åt helvete isf :/

2009-05-15 @ 00:20:51
URL: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: En modells liv

Ja du, får se hur det blir. Vad gör du uppe så här sent då? :)

2009-05-15 @ 00:27:22
URL: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: Therese

Hoppas det blir ett bra svar på provresultatet, man blir så frustrerad på att vänta! Jag har nåt som heter compartmentsyndrom, som innebär att skenbensmusklerna dvs de som lyfter fötterna inte får tillräckligt med blod vid belastning, Har opererat men det blev inte bättre. Blir värre om jag

tränar och springer :(

2009-05-15 @ 00:52:16
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du har något att hämta i min blogg. ^^

2009-05-15 @ 07:10:31
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Jag har för mig att vi hade en sån påse på Isabella förra året när de trodde hon hade urinvägsinfektion. Men den var också så där dålig.

2009-05-15 @ 09:19:56
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: Frida

Vad skönt att ha det gjort iaf..

Hoppas att allt blir bättre för er nu med sömn & allt.

Härligt att ha en slapp kväll, men kaffe & bullar.

Ha en mysig dag nu vännen.

Massor av kramar<3

2009-05-15 @ 09:43:55
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Emma

Hoppas på att det inte är något då



Kram

2009-05-15 @ 09:56:28
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Måste göra många fel för vi lyckas aldrig med något. Så fort vi tror eller hoppas så är det inget. Så himla trist bara! Alla lyckas utom vi.



Och då gäller det allt :(

2009-05-15 @ 09:58:10
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: emily

åh era stackare! Hur gamal är Albin? Engla vägde 8600 när hon var ett år och idag när hon snart är fyra väger hon ca 12 kg. Så jaa, hon är en smal och lång (perfekt!!) tjej. Inge fel med det. Hade en otrolig viktnojja när hon var yngra och blev ledsen när hon inte gått upp men nu har jag bara förlikat mig med att Engla är lång och smal :)



Kramar

2009-05-15 @ 10:38:22
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hoppas det är bättre nu med både dig och den lille! Inge kul med bakterier, huvudvärk och allt..



Ja! Jag ska flytta till en etta! Ska bli himla skönt måste jag säga. Dessutom hamnar jag mycket närmre skolan vilket är ett stort plus :)



Ta hand om dig!! :)



Kramar!

2009-05-15 @ 11:39:13
URL: http://jennasverklighet.bloggagratis.se
Postat av: Erika

Men aah! Ska ni ha kissebebisar?! :D

2009-05-15 @ 12:01:50
URL: http://magnifikaerika.blogspot.com
Postat av: Frida

Hoppas att du får en fin em i solen & att Albin haft en bra natt.

Kram<3

2009-05-15 @ 13:16:15
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Victoria

Det är bara bra med lillan men hon har fått lite magknip men det är inte så farligt

2009-05-15 @ 14:59:33
URL: http://victoriagt.blogg.se/
Postat av: Annette

Hej!

Är det inte alltid så att det fokuseras så mycket på den där kurvan (längd-vikt) så man glömmer bort att se om barnet mår bra och ser frisk ut så är det ju inga problem. Jag tror man fokuserar för mycket på kurvan helt enkelt.. inte för att jag kan så mycket :P Men albin är mig en frisk och fin pojke! :D Kram

2009-05-15 @ 15:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0