Snabbgenomgång

Den här dagen har bara svischat förbi tycker jag, knepigt ändå när man varit vaken ganska länge. Jag har diskat idag, tagit hand om lite tvätt och plockat lite. Vi handlade lite idag också.

Elin, Edvin och Linda var hit och hälsade på. Väldigt trevligt med massa prat och fika. Elin fick skorna som jag hade köpt åt henne, jag tror att hon blev nöjd. Edvin fick ett 2-pack pumasockar.

Till middag åt Tommy burgare. Jag åt nästan alldeles nyss min middag, som idag blev kyckling & ädelostsoppa. Åt några skorpor till. Det slank iallafall ner.

Nu har vi lite chips, läsk och nonstop inför kväll framför teven. Snart börjar finalen av Lets Dance. Blir roligt! Svårt att veta vem som vinner. Jag gillar verkligen båda två, men Laila är ändå snäppet bättre på att dansa tycker jag. Men många har ju Magnus som favorit ändå, så man vet ju aldrig.

Imorgon vet jag inte alls vad det blir, antagligen en lugn hemmadag som vanligt. Eller nej, vi ska ju till Bertil också. Vi ska ta med hans post, tidningar och mjölk bland annat. Ska bli kul att träffa gogubben.

För övrigt så har jag en väldig värk i ryggen och nacken. Har även haft ont i ett knä idag, det beror väl på min elefant size antar jag. Jag har iallafall bestämt mig nu att jag snart ska sätta igång med min viktnedgång. Men jag tänkte börja lite försiktigt, så att det inte blir för tufft och jag ger upp alltihopa. På helgerna ska jag få unna mig lite gott ett tag till tror jag.

Nu ska jag se teve, det är postkodmiljonären. Återkommer kanske senare. Ha en bra kväll!

Mammas snygging



Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vilken stor kille han blitt "stora" Albin :)



Sv: Ja ikväll är det lets dance för hela slanten och äta gott :)



Kram

2009-03-27 @ 19:40:00
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag vart jätte glad över dom fina skorna! TACK!

Edvin vart jätte glad över strumporna med :)

Kramar



Ps. Albin är så fin i den där bodyn!

2009-03-27 @ 19:50:45
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anna

supersnygg ;-)



Du har pimpat bloggen också:-) ny färg. varmt o fint

2009-03-27 @ 22:48:11
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag tycker nog att Laila skulle ha vunnit, efter DEN dansen!

2009-03-27 @ 23:22:09
URL: http://ertansara.blogg.se/
Postat av: kakan

Ja ok! dom har sjukt fina och bra kläder! dom tappar liksom inte färgen efter 3 tvättar som andra kan göra... Himlans söt han är lilla Albin! :)

2009-03-27 @ 23:38:40
URL: http://kakaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0