Om helgen

Igår blev det lite gjort hemma innan vi åkte. Jag vattnade blommor, dammtorkade lite, plockade en massa, diskade, strök och bytte gardiner i två rum, packade väskan, duschade och gjorde mig i ordning. Nu är det bara Tommy som ska dammsuga, sedan är det nog hyffsat när vi kommer hem. Det känns skönt. Måste stryka gardiner och byta i två rum till bara, men jag har ju kommit en bra bit på väg. Tänk att jag oftast får som mest gjort när man är tvungen och har bråttom. Det är dumt, då man är så stressad.

Jag och Albin anlände hos bror Oppe strax efter tre igår. Då var det bara Oppe, Malin, Olli och Jens där. Efter en stund började vi fika. Kaffe, bullar, kakor, läsk och smörgåstårta - yummie! Efter ett tag kom mamma, och sedan pappa. Danne & Maja, Carina, Kent och Camilla, Tina & Henke, Marcus & Annika, Henke & Helen med ungar travade in efter varandra. Så det blev några stycken. Det var meningen att mormor skulle vara med under eftermiddagen, men hon åkte på någon form av magsjuka stackarn. Så hon kunde inte komma.

Min goknopp i fin skjorta och manchesterbyxor  :)


Går lös lite på saccosäcken  :)


Oppe posar i presenten han fick från mig, Tommy & Albin  :)


Malin och Abbe myser  :)


Vi hade väldigt trevligt, åt en massa gott. Pratade, det blev en massa skratt, kollade på teve och jag drack till och med två glas vin. Har inte druckit en droppe på 1½ år innan. Alla andra klunkade på en massa öl. Jag blev väldigt trött. Mamma gick hem med Albin vid nio-tiden. Jag och alla andra var kvar. Klockan var närmare tolv innan jag gick hem, så jag höll ju ut ett tag iallafall. Och Albin låg fortfarande och sov när jag kom hem! Han hade inte vaknat nånting heller. Så skönt att han kan sova!

Klockan blev halv tre innan lillgubben vaknade och ville käka, helt otroligt. Då fick han ett flaskmål, fortsatte sova. Kanske att han vaknade någon gång och ville ha nappen. Men sov ändå till halv sju. Då gick jag upp och gjorde mat igen, som han bara åt hälften av. Men var vaken och ville absolut inte somna om. Till min förtvivlan, jag som var så grymt j*vla trött. Men det var bara att ta sig i kragen och kliva upp. Vi satt och kollade på teve och hade det mysigt. Strax före nio började han bli lite trött och även hungrig. Så då fick han äta upp den andra hälften som var kvar. Då somnade han, till min stora glädje. Jag hoppades innerligt att han skulle sova en stund så jag också kunde slumra en stund.

Jag la honom i sin säng och jag la mig i min säng. Somnade efter en stund. Vaknade med ett ryck av att han gnällde, kollade på klockan lite snabbt (11.55!!!). Jag fick världens chock och blev glad att han hade fått så bra med sömn, nästan 3 timmar och väldigt nöjd att jag också fick lite sömn. Det behövdes.

Så vi klev upp. Ringde till Tommy en sväng. Sedan ringde vi upp Jessika, som hade ringt två gånger under våran skönhetssömn. Bestämde träff hemma hos hennes pappa. Så jag gjorde både mig och Albin i ordning, packade skötväskan och sedan begav vi oss upp till Forsmo. Där blev det mys och gott fika. Fick även smaka en liten portion dillkött och potatis innan vi for hem.

Det blev en sväng hos Oppe idag igen, men ännu en bit smörgåstårta. Lika god idag, och mättande.
Sedan gick vi hem och pappa kom bara strax efter. Det har bara varit lugnt framför teven ikväll. Vi har sett reprisen på Melodifestivalen och även Så ska det låta som mamma insisterade på. Jag ville ju se Beck-filmen, som jag tror att jag aldrig sett förut. Känner inte ens igen namnet. Och det är konstigt, för man har har ju sett alla andra en si sådär 30 gånger, minst!

Nu sitter jag här och det har tagit lite tid med detta inlägg. Först pratade jag samtidigt med Kristina på msn och fick sitta och se hennes söta lilla brorson i camen. Sedan strax före halv tolv kom mamma in med lillgubben som hade vaknat. Så då gav honom mat och nu sover han igen. Han somnade strax efter sju ikväll. Oj oj oj, min duktiga "nya" pojke, som kan sova på kvällarna! Så himla ljuvligt!

Nu har det redan blivit ett ganska långdraget inlägg känner jag. Så jag ska gå och borsta tänderna och sedan krama kudden. Hoppas också på en lika uthärdlig natt igen!

Det är nu Oppe egentligen fyller 30 också, så ett stort GRATTIS till honom!

GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: Sarah

hihi grattis grattis! :D

2009-03-02 @ 20:15:21
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0