God morgon!

Klockan 05.30 i morse gjorde vi morgon här hemma. Då fick Albin mat men ville sedan inte sova något mer. Så vi låg och myste i sängen lite tills vi klev upp halv sju han och jag. Pappa Tommy fick ligga kvar, så han sover gott nu.

Nu börjar han kunna röra sig ganska mycket i gåstolen också, vad fort det går. Nyss var han och drog i gardinerna och sedan stog han och klöste på duken där jag har en ram och en vad med kvistar i. Så man börjar nästan bli lite smått nervös. Snart kan han ju slita ner allting här  :)

Jag då? Jag sitter trött och oiordninggjord. Dricker ett glas oboy och Vakna med voice är såklart på teven.
Jag har inte en aning om vad det blir för väder idag, svårt att veta. När man tittar ut nu så ser det lite grått ut, men man får väl hoppas på det bästa.

Idag ska Tommy iväg och köra lastbil med pappa sin. Så han blir borta tills inatt, och det blir inte alls kul. Jag som är rädd för att vara själv och mörkrädd. Får väl se hur det går, hoppas att det inte blir alltför sent.
Jag har ingenting planerat idag, utan vi tar dagen som den kommer. Ganska skönt tycker jag!

Min lilla goding i den nya kepsen  :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag var med uppe då och en hel del på natten. Dels för vi har altanen öppen utifall att katten kommer hem. Och sen att M var verkligen JÄTTE ledsen och kunde inte somna. Visst bara en katt för många men han valde katten, han fick den att komma till han med ett knep från fingrarna osv.

Kramar

2009-03-26 @ 07:56:02
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Jag ska hälsa han!



Jaså aldrig varit där?`Ja då missar du verkligen något. Både folk från Norge, Danmark kör dit. T.o.m de som tar semester från andra länder kör dit. Så det rekommenderas verkligen. Igår var ju en billig tur men annars smäller jag lätt 3-4000 utan att tänka :D Och man får en MASSA kläder,saker!

Kramar

2009-03-26 @ 09:15:38
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Elin

Det blir Martin som hämtar han idag eftersom han ska vara där lite längre idag. Men kanske kan vi komma förbi imorgon? Linda vill ju också följa med och hälsa på...



Kram

2009-03-26 @ 09:28:21
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

Jo, det är samma här. Har blivit mer förkyld nu, men jag har gått för bar ute helt enkelt.. Ska äta en mysfrukost på sängen snart och sen bege mig ut på en lugn promenad i solen.. Tror jag :)

2009-03-26 @ 09:48:06
URL: http://perfektion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0