Söndag

Ja nu sitter man här, ett år äldre och det känns ju såklart ingen skillnad. Förutom att jag tycker att tiden går så fort, inte bara när det gäller Albin utan även mig själv. Det känns som att jag nyss tog studenten och fyllde 19.
Jag hade iallafall en bra födelsedag, som vanligt. Av mamma & pappa hade jag ju fått 1000 kronor som jag nästan handlade upp på IKEA. Jag fick även en fin rosväxt i kruka som står på vardagsrumsbordet, och blommor till blomlådan som jag inte orkat brytt mig om även fast jag velat. Presenten av Tommy är att jag ska få gå till frisören - underbart! Av gulliga Stellan, Vicky och Tilda fick jag sängkläder och så fick jag även ett scrapbookingset med ett babyalbum i. Jag blev jätteglad över det, tycker det verkar så kul och har länge velat börja. Så nu hoppas jag att jag kan få en liten snabbkurs i scrapbooking av Vicky någon gång framöver, så kan man börja pillra :)
Vi åt en massa god tårta, som vi gjorde i ordning kvällen innan, eller mamma gjorde ju det mesta. Och så drack vi såklart en massa kaffe. Det var flera som inte var hemma, som inte kunde komma igår. Till exempel mina bröder, så dom ska fira mig när vi ses nästa gång sa dom :)

På tal om annat så känns det så otroligt skönt att det blivit lite gjort här hemma, för det hinns aldrig med annars. Eller det är ju orken som sätter stopp också förstås. Men vi har plockat en massa, tagit ner en massa till förrådet, som inte används. Vi har dammsugit och tvättat en massa tvätt. Pappa diskade åt oss och satte ihop Albins byrå. Så nu står den fin med figurer på och det andra rapplet tog dom med sig hem. Nu har jag rivit ur sängen också, så jag ska sätta i dom nya sängkläderna sedan. Underbart - nu kan man leva här hemma utan att må dåligt!

Igår kväll kom Kajsa, Jim och Henrik till oss när Albin hade somnat. Vi slöade bara i sofforna framför teven och surrade. Grabbarna drack lite öl medan jag & Kajsa smuttade på melon. Dom var här till 1 ungefär. Då satt jag vid datorn en liten stund, sedan la jag mig och det tog en stund innan jag somnade. Klockan var väl nästan 3. Men jag är så otroligt glad att Albin fick sova gott inatt. Han vaknade en gång vid tolv-tiden och var sådär missnöjd, ville inte alls ligga i sängen. Men så fort jag tog upp honom så la han ner huvudet och sov på mig. Så jag stod så i ungefär 5 minuter, sedan la jag ner honom. Och han sov gott som en stock igen. Jag vet inte om det är mardrömmar eller vad det är, för det har varit sådär flera nätter nu, att han vaknat just runt den tiden och varit sådär. Men sen vaknade han klockan 07.10 i morse, vilken duktig kille! Han sov resten av natten!
Just nu är Tommy och Albin ute och "raggar" i forrrden på byn. Sedan ska vi äta med Jim och Kajsa. Så jag ska väl sätta lite fart här och sedan göra mig i ordning.
Kanske återkommer senare... har ju fortfarande en sak som jag inte berättat om. Ha en bra Söndag! Jag bjuder på två bilder från Albins premiärtur i båten :)

En underbar bild på pappa & Albin

Lilla Albin med flytvästen  :)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Om du få en snabbkurs, måste du lära mig sen ;)

2009-07-05 @ 14:48:04
Postat av: Emma

Låter som en toppen söndag!

Och bilden på din pappa och Albin är ju jätte fint, de borde du förstora och ge honom :)



Sv: ja hon förstod, men jag hatar att bryta löften, blir helt knäpp av det :s



Hoppas också på regn, åskar lite och huvudet lider :s

Kram

2009-07-05 @ 15:05:34
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Jag har inte alls haft tid att komma och äta tårta idag! Blev att vi for till backe på marknad istället...men kanske jag och Edvin kan komma förbi på fika imorgon istället?



Kramar!!

2009-07-05 @ 15:50:52
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Hejsan, ge gärna veckans ros och ris hos mig nu..

2009-07-05 @ 16:05:47
URL: http://supermumbloggen.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad skönt att du fick en fin födelsedag iaf! Och fina presenter fick du med. Det är du värd!



Scrapbooking är grymt kul, men tidskrävande. Jag har grejer hemma och har länge tänkt jag ska pyssla ihop nåt men det har inte funnits tid. :o)



Hoppas ni haft en fin söndag!

Kram

2009-07-05 @ 18:09:36
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vad mysiga bilder :)

2009-07-05 @ 19:01:53
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

åh så himlans mysigt!



här blev de söndagsmiddag på il gambero.. är fortfarande proppmätt och är inte alls sugen på jordgubbarna vi hade tänkt smälla i oss ikväll :)

2009-07-05 @ 21:57:33
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Jaha du menade så, vem sa jag var smart, jag är blond ;)



Fick lite regn iaf, inte mycket men man får vara glad för det lilla :)

Vad bjuder kvällen på?



Kram

2009-07-05 @ 22:10:19
URL: http://niiilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0