Slut för idag

Jag är så glad! Elin har äntligen pratat "allvar" med Martin och dom har bestämt sig för att ta en av mina kattungar, dom får en av dom fina honorna. Inte nog med det, så ska min kära svåger Kennet & hans Jonna ta den finaste av dom alla - hanen. Det känns så otroligt skönt att ge dom till några jag känner. Lustigt då dom kom ut på blocket idag.

Jag hade ju först tänkt behålla en av ungarna, och hade nästan bestämt mig för hannen. För han är så otroligt fin. Men sedan tog jag ett tufft beslut, att det blir nog att ha Kitty. Vi kommer ju trots allt inte bo i något hus. Och så har vi ju den sötaste, roligaste, mest krävande och underbara ungen av alla - Albin.

Nu ska jag ta den nya H&M-katalogen som kom i postlådan idag. Ska krypa ner i sängen och bläddra i den tills John Blund känner sig redo att kidnappa mig. Hoppas även att han och Albin ger mig en hyffsad natt nu.
Godnatt!

Den underbart fina hannen


Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Lite synd att Kennet "hann före", för han är riktigt snygg hanen ;) Kanske att din mamma är ledig idag? Ska till stan en snabbis och jag tänkte att jag kanske kunde fara förbi och kika på dom?



Kramar

2009-07-23 @ 09:16:52
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vill ha, kan man inte ta dom genom flaskpost? :p

Fick med den katalogen igår, gissa om det fanns ögongodis för denna dam :)

Kram

2009-07-23 @ 13:44:32
URL: http://niiilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0