Ska börjes i tid

Albin hade ingen vidare natt inatt, vaknade ganska mycket. Till slut fick han komma in till mig. I morse låg vi och myste en stund innan vi klev upp halv åtta. Men just då man lyckades komma i säng så himla tidigt, så blev det inte någon bra sömn. Säger som Nalle Puh - "Typiskt!" :)
Men våran dag har rullat på och varit ganska bra. Albin somnade sin lur strax vid 10.40 och vaknade 12.30, så det blev en bra stund. Efter det lekte vi lite och jag plockade på, blir mycket sånt nu av någon anledning. Sedan kom Kajsa och vi inväntade att klockan skulle närma sig 14. Då gick vi till dagis och hämtade dom söta små flickorna. Vidare till ica där vi handlade med oss lite fika och gick hem till dom. Där blev det då fika som sagt och lite lek & bus, det var så trevligt så. Tyvärr så glömde jag att knäppa något kort, men det lär väl bli fler gånger :)

Vi gick hem efter fyra. Albin åkte vagnen och hade fått flaskan men han somnade icke. Och egentligen var det ju lite sent för en lur, men han brukar ju bli lite grinig då han är vaken ända till kvällen. Men det var inget annat att göra, utan vi gick upp och vänatde på att pappa skulle komma hem. Han har ju jobbat idag, och shoppat lite på Birsta. Jag är så glad att han hittade lite kläder - ett par jeans, 4 skjortor, två kortärmade tröjor, ett skärp och ett linne. Han sprang även in på Barnens Hus och köpte ett hockeymål åt Albin.
Albin hade ju redan två små bandyklubbor och en boll som jag köpte för någon vecka sedan, som han faktiskt älskar. Så nu blir det hårdträning, så att han kanske blir nästa Foppa. Det ska börjas i tid, som man säger.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Den låten älskar jag med. Så fin! Fast han har gjort flera fina låtar. Många, många...



Hoppas det känns bra med lägenheten på Torsdag då. jag ska hålla tummarna!



Har ni föresten handlat nåt för vinsten ännu?

Kram

2009-07-07 @ 20:40:03
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha det är rätt dde, bara träna han nu, han måste ju bli multimiljonär haha



Dock typiskt att han inte kan somna, lite drygt kan jag tro...



Kram

2009-07-08 @ 10:33:43
URL: http://niiilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0