Nackspärr & garderobrensning

Nu sitter man bänkad här som vanligt, men med en nackspärr som jag haft sen jag vaknade i morse. Den är inte sådär ordentlig att jag inte kan röra huvudet, men så fort jag rör huvudet så tar det stopp efter en bit och gör ont som tusan. Dagen har ändå varit ganska bra, fullt upp som vanligt. Herregud vad Albin härjar på, det känns som att det blir mer och mer för varje dag. Dessutom så slår han sig väldigt mycket, stackarn! Han har verkligen blivit tålig dom här senaste veckorna, men då har han fått blåmärken också. Det är huvud, ansikte, öron och knän som är mest drabbad. Men igår ramlade han över sin lära-gå-vagn och slog sig över magen & revbenen. Då blev jag lite rädd, men det gick bra!
Tyvärr så varade Albins dagslur bara i 40 minuter idag, som självklart resulterade i att han blev ännu tröttare än vanligt senare på dagen. Jag & Albin tog vagnen och gick ut, en andra gång. Träffade då Kajsa, gick på grillen då hon skulle käka lunch där. Då tog jag en mjukglass, som Albin såklart fick smaka lite av. Tommy kom från jobbet vid halv tre. Då hade han med sig lite handling från Willys - två paket blöjor, barnmatsburkar och Nan 3 bland annat - jättebra!
Tommy & Albin tog en liten lur efter maten. Då satte jag igång med min garderob och alla kläder, värsta projektet tror jag! Nu har jag en ganska stor hög som ska slängas, en jättestor hög som jag ska ta till mamma, en liten hög som jag ska ge Elin och en ganska stor hög som ska läggas i lådor och sparas. Av den anledning att jag hoppas kunna bli lite mindre och "växa i dom" någon gång. Dom är alltså lite för små just nu. Så det har iallafall blivit lite gallring om man säger så, skönt att ha det gjort.
Jag har ju kommit en bra bit på väg, rensat mycket och packat lite. Till och med beställt gardiner till vårat kommande vardagsrum, vanliga fina vita blev det. På tal om beställning, så hämtade jag Albins paket idag, från Polarn & pyret. Det var såklart jättefint. Men jag blev lite besviken, för dom svarta byxorna jag skulle ha var tydligen slut...
Mina prinsar ligger och sussar sött, Albin har vaknat en gång för en stund sedan. Men som tur var så somnade han om omgående. Jag ska nog göra mig klar för sängen snart jag med, klockan tickar! Hoppas ni haft en bra Tisdag.

Lite bilder på blivande hockey/fotbollsproffset  :)









Kommentarer
Postat av: maria

Söta kläder!

2009-07-15 @ 01:07:49
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Amanda

haha...det ser verkligen ut som han har en karriär där. ;o)



Trist med nackspärr. Jag har själv aldrig haft det men det låter inte skönt. :o/

Duktig du har varit ändå! Fast garderobsrensning kan vara riktigt kul när man väl kommer igång tycker jag. Så himla skönt när man är färdig också. Ordning och reda. ^^



Kram

2009-07-15 @ 07:17:36
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0