Framkallning

Oj oj oj! Nu har jag äntligen gjort en framkallning av bilder, en massa bilder. Det har nog tagit 2 timmar ungefär. Först var det att ladda upp, sedan välja några som skulle vara större osv. Och med vårat ganska så sega internet så tar det lite tid. Men det var verkligen på tiden, för jag tror inte att vi har framkallat sen November/December - Fy på oss!
Det blir jätteroligt när dom kommer i postlådan! Med korten kommer det ligga en faktura med en summa på 488 kronor också, som det absolut är värt.
Men nu ska jag faktiskt göra kväll och krypa till kojs. Det har jag väl förtjänat? :) Synd att jag blir så förbannat le moppepojkarna här på byn, även dom som gasar järnet med bilen. Nog förstår jag att dom vill busa, småpojkarna. Men dom kan väl göra det lite utanför byn? Det väcker ofta stackars gubben som har rummet ut mot vägen. Usch!
Jaja, ryggen och nacken värker som tusan, så god natt!

Ja, äntligen blev det mat!!!

Kommentarer
Postat av: jellis

Åh vad fint det är med barn!

Känns kul att höra att jag inte är den enda som framkallar mina bilder :) Det är ju så himla roligt med album!

2009-07-09 @ 01:10:29
URL: http://lifeofjelton.blogg.se/
Postat av: Emma

Är det på extrafilm.se som ni framkallar på?

Har funderat på om jag ska, gillar fotoalbum!

Kram

2009-07-09 @ 09:37:48
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Jag ska kolla de sidorna, gillar foto, plus de känns både säkarare och roligare att ha dom i album om data skulle krascha!



Ja jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, mår som en idiot. Äter knappt och bara isolerar in mig. Vill knappt vara nära M då jag känner mig så himla dum. Svårt att förklara men känns lite som att världen under mig rasar!



Och jag kan bara tänka mig vad ni tänker då som har barn och allt. Usch...! Förstår mig inte på dagens samhälle! De stor i tidningen idag att de fanns 600 nya jobb till arbetslösa, men var fan är dom?



Kram och tack för att jag får gnälla!

2009-07-09 @ 11:45:00
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Muggar, vad fräckt :) Liten söt rolig sak man kan ge bort :)



Jag vet att jag måste äta, men bara jag ser mat så blir jag mätt och kräk färdig, en måltid om dagen räcker för mig, känns som jag snyltar mat från M fastän jag vet att det inte är så. M påpekar varje dag i stort sätt om att det inte är mitt fel och att jag är duktig som försöker, men de räcker ju inte, jag får ju inget för de. Som nu har jag RINGT 7-10 jobb och TVÅ av alla sa vi kan ju ta ditt nummer och se till hösten...



Ja usch jag är glad nu att det gick som det gick med graviditeten, vad för värld hade vi tagit den till? Jag har noll och M får ut mellan 10-13 i månaden och så har vi räkningar som man bara vill kräka på!



Och jag hoppas verkligen allt löser sig för er, NI är värda det bästa! Och du ska se dagmamman är bra och att Albin kommer trivas där när han väl ska dit, han är en bra pojk :)



Vi får gnälla till varandra!

Kramar!!!

2009-07-09 @ 12:17:47
URL: http://niiilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0