Några sista rader för dagen

Natten till idag var en sån där riktigt jobbig en, vaken en gång i timmen hela natten tills vi klev upp - BLÄ!
Dagen har rullat på med gnäll, en barnvagnstur, handling och middag.
Vi åt glass med kolasås och nonstop efter maten, det var smaskigt kan jag säga.

Tommy tog sig an dammsugningen idag och jag drog över golvet. Men jag tog bara i hallen, köket och badrummet idag, sedan sa ryggen stopp och jag orkade inget mera. Får hoppas att jag kanske kan göra resten imorgon. Eller så skiter jag bara i det.
En tvätt är gjord och ligger nu i tumlaren.

Imorgon är det bara disk som måste göras. Sen ser det okej ut här hemma, detta var väl behövligt. Städningen alltså. Och vi var ju tvugna att göra det fint ikväll, inför besöket imorrn...

Albin somnade halv elva ikväll, alltså för en halvtimme sedan. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt, att BE hjälper inte. Inte att hålla tummarna heller. Kan inte förstå varför han sover så dåligt. Nu när han är mycket bättre i magen och han äter ordentligt innan han somnar. Jag skulle verkligen behöva en hel natts sömn nu.

~~ MY BABY LOVE ~~



Imorrn får vi se om det kanske blir att gå till kyrkis med Anneli & Max. Det beror på hur natten varit, man måste ju ha orken och kanske se ut som en människa om man ska gå dit. Vi får som sagt se, annars kanske vi kan höra om vi kan hälsa på dom lite senare på dagen istället...

Nu har jag så himla ont i kroppen, i nacken och ryggen framför allt. Det blir bara värre och värre! Men vad göra?

Vi ska få en fräsch "Hästens säng" av pappa också, begagnad såklart, som vi ska ha i gästrummet/barnrummet. Härligt med en bra säng där. Just nu står det två tältsängar där inne, dom är inte fy skam men inte lyxiga heller.

Nä nu ska man putsa gaddarna och sedan hoppa ner i sängen. Åtminstone kanske man kan få drömma om att få sova några sköna timmar.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Verran

Det låter tungt och halvstressigt att vara mamma måste jag säga. Men jag tycker du gör det bra gumman. Tack själv, var så trevligt att ni kom och hälsade på, min tur nästa gång. Har ni vägarna förbi så vet ni vart jag bor :P Pussa sötnöten från mig och jag hoppas du får sova några timmar inatt iaf =)

2009-01-19 @ 04:50:45
URL: http://wirrelina.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0