Provar papsens kepa

God kväll!

Nu sitter man här, klockan är 22.35 och Albin somnade just i sin säng efter att ha käkat lite på mig. Han har haft en himla bra dag idag.
Dessvärre så var natten inte alls någe vidare, samma visa som natten innan. Väldigt dålig sömn, och än värre för mig.

Vi klev upp strax före tio i morse, efter att ha varit vaken typ varannan timme. Åt frukost, kollade på teve och myste. Albin fick sig ett bad och klippta naglar. Dom växer verkligen som ogräs hans naglar, varför kan inte mina göra det? Mina är nariga, svaga, går av och sen så biter jag ju på dom hela tiden också. Jag hoppas att både håret, huden och naglarna blir bättre senare när man inte ammar. Fick tabletter av mamma för allt de där - Silica. Men jag vet inte om man ska käka dom medan man ammar, så jag väntar med dom.

Tommy tog med sig Albin och for till Elin & Edvin, dom var där i tre timmar ungefär. Han hade varit snäll, nöjd och glad hela tiden. Medan dom var borta så tog jag mig an disken, dammade lite varstans, vek och la in all ren tvätt och lade i två tvättar i maskin, plockade rent allmänt här i vårt hem. Plockade också ihop alla julsakerna, dom ska bara läggas i kartonger imorrn och förvaras i förrådet. Dom ska förhoppningsvis inte ligga där nere tills nästa jul, för då hoppas jag på att vi bor nån annanstans. Stakarna, stjärnorna och julgardinerna i fönstren får vara kvar några dagar till kände jag.

När mina grabbar kom hem så var såklart Albin döhungrig, så han åt i sig ett mål mat i rejäl fart, vilket resulterade i att han kräktes ganska bra. Han är känslig när det går för fort min lilleman, och man kan inte göra nånting åt det. Utan det är  bara att låta det ske.
Efter det sprang jag på ica en sväng och handlade litegrann.

Tommy var hos sin pappa och såg hockey senare på eftermiddagen, när han kom hem så fick han köpa med sig pizza från Rafna. Han fick även med sig ostkrokar, läsk och nötter av sin far. Väldigt snällt, det är ju alltid bra att ha!
Efter maten så åt vi lite glass - vanilj & jordgubb. Jäkligt gott, en enkel liten efterrätt.

Ikväll har vi myst framför teven med lite götta och coca-cola. Såg på Körslaget, blev lite besviken att Nannes kör åkte ut. Jag tyckte att alla var väldigt bra, men dom som var minst bra var Magnus & co. Dom skulle ha åkt ut istället. Men men...

Albin fick prova Tommys keps ikväll också, och gissa om han var söt? Ni ska få se här!







Världens sötaste lilla ALBIN!

Nu ska jag nog snart ta och borsta tänderna och gå och lägga mig. Det tar ju trots allt sin lilla tid för mig att somna och blir det samma inatt som natten mot idag och dess för innan så vill man ju hinna sova nån timme iallafall.
Hoppas ni haft en bra Lördag, ha en fortsatt trevlig helg.

God natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0