Trötterskan

Ikväll har vi som sagt smaskat på godsaker och sett Let´s Dance. Morgan, Laila och Magnus var bäst som vanligt. Jag ville att antingen Elisabeth eller George skulle åka ut, men icke. Det blev Kitty! Hon är väl inte så himla bra på att dansa direkt, men tråkigt att vara utan henne. Och så finns det ju sämre än henne. Även Carl-Jan är ju en kass dansare, men så jäkla töntigt rolig och härlig att det skulle vara en stor förlust om han åkte ut.

Lilla Abbe har haft det jobbigt ikväll och jag har ingen aning om varför. Han har inte velat sova, inte velat äta och varit allmänt missnöjd, gapig och gnällig. Han sover iallafall nu, efter mycket om och men. Mamma och pappa ligger också. Jag har borstat tänderna så det är bara att krypa till kojs när jag är redo att slita mig härifrån. Vilket nog kommer att bli vilken minut som helst. Jag är väldigt trött nu, jag hoppas att jag kan somna någorlunda fort iallafall.

Har pratat med mitt älskade hjärta i telefonen och sagt godnatt. Vi saknar honom här och han tyckte att det kändes tomt hemma också. Det är ju tur att det märks att man är borta iallafall :) 
Imorgon är det ju Alla Hjärtans Dag också, och vi kommer inte att ses. Men det får vi ta igen på Måndag, då får jag och Abbe pussas med pappa, och kanske ge han nånting trevligt från oss. Och så får vi ringa till han imorrn igen.

Mamma jobbar kväll imorrn, så hon är ju iallafall hemma med oss till klockan 13. Vi lär väl käka frulle tillsammans. Och så måste jag & Abbe ta ett bad.

Nu börjar jag tänka på refrängen. Återkommer imorgon. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0