Snart refrängen

Det sticker, svider och bränner  i mina ögon av trötthet just nu. Ryggen värker som attan och även inne i käften, pga dom antagligen kommande visdomständerna. Fy!

Malin har iallafall varit här, hon kom vid fyra och åkte vid nio. Har både hunnit käka middag, fikat och surrat en massa framför teven. Det var väldigt mysigt att ha henne här på ett långbesök. Tycker så synd om henne som är ensam hemma i sitt lilla hus just nu, usch! Mörkrädd som jag själv är, så förstår jag henne helt och hållet.

Albin har inte alls sovit mycket idag och det resulterar såklart i en himla övertrötthet på eftermiddagen och kvällen. Men han har sovit en stund här ikväll, vaknade för ett sedan sedan så nu sitter Tommy och ger han mat. Han har fått medicinen och dropparna som han ska ha, så det är skönt. Nu är det bara att hoppas att han somnar gott snart, och får en bra natt.

Längtar tills klockan 15 imorgon då jag sitter hos frissan och påbörjar en liten "makeover". Får se vad det blir, jag kanske fegar ur när det gäller frisyren, och tar den gamla vanliga. Men färgen ska bli helt ny hade jag tänkt. Kanske tar Före-och-Efter-bilder. Det gjorde jag förra året också, mest bara för att det såg så fruktansvärt ut innan. Kan vara lite roligt att se skillnaden också... Nu är det ju 8 månader sen sist jag var dit, så det är verkligen på tiden. Efter både graviditet, amning och en otrolig trötthet under en lång tid, så är verkligen inte mitt hår på topp just nu.

Måste nämna att jag då, förra gången, hade typ 5 olika färger på mitt hår - Före-bilderna. Av den anledning att jag hade haft det svart, sedan blekt det och lät det vara för att det inte skulle bli allt för slitet. Färgade och slingade det hos frissan sedan istället. På dessa bilder låg också lilla Albin i magen, hade två månader kvar till BF :)

FÖRE




EFTER






Nyss hörde jag ett "splash" och Tommy sa åt mig att komma. Jag trodde att det var tutten som hade farit i golvet men det var en kräkpöl. Bara att torka upp  :) Han verkar vara lite tjurig nu också, vill knappt äta nå mer. Men han måste ju få i sig nu innan natten.

Snart blir det nog dags att tänka på refrängen.

Kommentarer
Postat av: Lena

Va fin du blev i håret. Verkligen super snyggt. :)

2009-02-25 @ 22:46:32
URL: http://axelsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin

Tycker att du ska ta samma frisyr som sist, för det var JÄTTE fint :)

Kram

2009-02-26 @ 07:30:14
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Emilie

vilken skillnad, jätte snyggt :)

2009-02-26 @ 07:58:46
URL: http://emiliedahlback.bloggagratis.se
Postat av: Lena

Nej, jag trodde att du hade klippt dig. Läste inte inlägget utan kollade bara på bilderna. :)

Men jag tycker verkligen att det var jätte snyggt. Klipp dig så igen.



:)



Kram

2009-02-26 @ 11:04:15
URL: http://axelsmamma.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh, vill oxå gå till frisören och få håret fixat!! =)



hoppas du blir lika snygg i håret som förra gången! kram H

2009-02-26 @ 12:09:04
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0