Min tur?

Kvällen har varit väldigt lugn. Gubben sov mellan halv åtta och halv tio typ, helt otroligt. Han har som sagt mycket sömn att ta igen, mitt hjärta. Han vaknade och fick komma upp en sväng, men han ligger och sover gott i sin säng nu.

Det som är synd är att det blir så knepigt med maten nu igen, eftersom han åt strax före halv åtta. Han brukar ju äta sista målet vid tio annars innan han somnar. Så nu kommer han ju vakna senare och vilja ha käk, men det är inget man kan göra åt det. Jag hoppas att det blir innan tolv, så det inte blir mitt i natten. Vill ju som helst inte vänja honom att äta flaskan på natten.

Från det, till något helt annat. Jag tror att det är min tur att få tänder nu. Det verkar som att det är en visdomstand på G nämligen. Fy fabian vad det gör ont... Så nu har jag iallafall en försmak om hur Albin har kännt som, ifall det är det som håller på att ske. Men då är ju visdomständerna dom värsta att få, sägs det?

Blödde nyss näsblod också, helt plötsligt sådär. Räcker det inte med mensen? Ska jag gå och få järnbrist nu också?  :)

Har just beställt en stegräknare också, kan vara roligt att ha sedan. När man förhoppningsvis kommit igång med promenaderna och så. Här ska det dräpas kilon så småningom! Om allt går som det ska vill säga :) Kanske ger upp några gånger och börjar om på nytt. Men det är smällar man får ta. Det blev iallafall 188 kronor med frakt, så det var ju inte alls farligt. Jag tog en som mätar stegen, och även längden i kilometer.

Nä nu ska jag snart krypa till kojs. Hoppas ni haft en bra dag? Imorgon är det en ny dag, förhoppningsvis är man hyffsat utvilad. Får se om vi går något till kyrkis. Men vi går nog en sväng med vagnen iallafall, för jag tänkte gå på bvc. Hoppas det är härligt väder.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0