Måndagen lider mot sitt slut

Har egentligen inte tid att skriva nåt inlägg, men tänkte bara kludda ner några rader.
Det har vart en hyffsat bra dag idag. Nu är jag och Albin hemma i Ramsele igen, med pappa Tommy!

Vi har ätit god taccopaj till middag, som jag fick med mig av Camilla igår, en hel! Det var ju hur bra som helst. Då slapp man tänka på någon middag idag.

Jag fick till och med slumra i en timme på soffan, mellan klockan 19 och 20. Det var inte helt fel, vill jag lova er. Då fick Tommy underhålla sin son en stund. Han har ju varit ifrån honom i 5 dagar, så han har nog lite mer kraft och energi än en annan.

Imorrn blir det antagligen kyrkis för mig och Abbe, beroende på hur våran natt varit, hur pigg vi är och på vilket humör mitt lilla hjärta är vid det tillfället. Men det blir nog trevligt. Både för mig att träffa lite mammor och för Albin att få se lite barn. Det ända är ju att han måste få sin sömn i vagnen, minst två gånger om dagen. Så vi får se hur det går imorrn.

Albin vaknade nyss och grinade lite, jag kände att det doftade lite annat än herrparfym, och mycket riktigt så hade han bajsat. Det var bara att ta upp honom, göra han ren och byta blöja. Lägga honom och ge tutten. Som tur var så somnade han om och jag hoppas han fortsätter sova ett tag.

Nu ska jag ta och krama kudden jag också. Hoppas att det blir en hyffsad natt, vad man nu menar med det? Vet snart inte längre vad som är en hyffsad natt.

Återkommer imorrn.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Roligt att du är med i min tävling! :)



Lycka till!

2009-02-17 @ 07:51:31
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Tassar förbi o önskar dig/er en trevlig dag =)



Kram

2009-02-17 @ 08:37:04
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Lena

Hej. Hur har natten varit? Kommer ni något? Kram

2009-02-17 @ 09:06:07
URL: http://axelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0