Kyrkis

Natten var hemsk inatt, nästan så att man hade det på känn. Börjar bli en vana nu. Han vaknade mycket, men han var duktig och höll sig från att äta ända fram till halv sex i morse. Han åt ju halv tio igår kväll, så för att vara Albin så var det väldigt bra.

Han vaknade mycket även i morse, halv åtta gav jag upp. Han var väldigt tjurig, det gick inte att få honom att slumra nåt mera. Så vi klev upp, ringde till hans mormor och pratade lite. Jag åt frulle, och efter en stund fick Albin lite gröt. Vid tio nån gång fick han även en flaska ersättning så att han skulle hålla sig ett tag. Strax efter halv elva klädde jag på oss, tog vagnen och gick ut.

Det var väldigt fint väder, men kylan bet tag i ansiktet. Det är tur att solen värmer litegrann iallafall, annars hade det varit värre. Strax före elva gick vi till kyrkis. Albin sov, så han fick ligga ute i vagnen, han sov i typ 1,5 timme.
Den första jag fick träffa när jag kom in var lilla söta Edvin. Jag frågade om jag fick en kram och fick då världens leende och så kom han och skulle kittla mig. Haha, så himla söt, mosters pojk  :)
Lena och Axel kom också dit, så det var jätteroligt att träffa dom, det var längesen sist.

Vi fick gott fika där på församlingshemmet, sedan var klockan ett och då tog jag Albin i vagnen igen och gick. Först till BVC, bara för att hämta en leksak som jag glömde där förra Tisdagen. Sedan gick jag hemåt och Albin sov även då. Men det blev bara en liten powernap. När jag hade kommit upp i lägenheten och klätt av mig så hör jag ett litet grin där nerifrån. Så då gick jag och hämtade upp den lilla rackaren.

Nu sitter jag här och hör på en liten körgosse som ligger i babysittern bredvid. Han vill verkligen ha 100 % uppmärksamhet den här lilla mannen. Helst skulle han ju vilja att man bar på honom, lekte, sjöng och busade med honom hela tiden. Men det orkar man ju inte, inte jag iallafall. Men jag gör så gott det går...

Tommy är på skolan och kommer hem efter fem. Jag vet inte vad jag ska hitta på för middag, men jag tror att det får bli pasta med skink&svamp sås. Det är enkelt, gott och mättande. Går även snabbt att göra...
Nu ska jag roa Abbe lite. Återkommer senare.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Elin

Roligt att du träffade Edvin idag :)

Måste ses något i veckan så jag får mysa med Albin!

Kanske ni kan komma hit imorgon och fördriva tiden? Vi kan ju ta en promenad?



Kram!

2009-02-17 @ 16:39:44
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin

Det blir bra det!

Jag har bakat "blåbärs-kakor" idag med som du kan få smaka om du vill :)



Hörs imorgon!

Kramen!

2009-02-17 @ 20:00:50
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0