Kafferast

Jag gjorde middagen som jag hade tänkt och den blev ännu godare än vanligt. Jag experimenterade litegrann och lade i lite extra, så det blev smarrigt. Efter vi hade ätit så var det dags för Albin att få sitt krubb.

Tommy tog Albin och åkte till sin pappa för att titta på hockeyn en liten stund och för att jag skulle få vara själv lite. Jag har kollat på Unga mödrar, diskat och nu ser jag på Vänner.

Klockan 21.00 tror jag att jag ska se på 5:an, det är Freebirthing - förlossning på egen hand. Det är kvinnor som föder utan någon som helst bedövning, utan personal och annan hjälp. Och då undrar jag, varför i helsike då? Och jag undrar hur dom kan göra det som? Jag menar, bara utan det "moraliska stödet" vid förlossningen, som i mitt fall var Tommy, skulle det ju plötsligt vara tusen gånger värre tycker jag?

Nu ska jag gå och hämta mig en väl unnad mugg med kaffe, sätta mig i soffan och se om det finns något intressant att se på teven. Kanske blir det Bygglov?

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag fattar inte att man vågar göra det. (!!!) Tycker att det är urdumt faktiskt. Tänk om det blir komplikationer? Tänk om barnet eller mamman inte mår bra efter förlossningen. Vad gör man då? Nej... Jag tycker verkligen att man ska ha människor som vet vad dom gör och kan sitt under tiden, en barnmorska t ex. ;)



Tack för idag... Hoppas vi ses snart igen.

:)

2009-02-17 @ 20:16:09
URL: http://axelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0