Gute Nacht

Tänkte bara skriva några ord. Har inte alls hänt mycket ikväll.
Efter meandi-partyt så var jag på ica och handlade. Hem med varorna. Satt och pustade en stund. Tills det var dags att gå ut och pulsa igen. Gick nämligen på grillen och köpte mat åt mig & Tommy. Ett gott skrov med ost - mums! Sedan har
vi sett teve och underhållit Albin.

Nu sover äntligen Albin, Tommy är på väg han också, han ligger iallafall nerbäddad. Jag ska borsta tänderna, sen är jag också redo. Det jobbiga är ju att kvällen och natten är Albin värsta tid. Jag gruvar mig ju för att lägga mig. Vill bara att det ska bli ny dag. Även om dagarna inte heller är så värst roliga. Då är det ju också gnäll, skrik, grin och 98 % uppmärksamhet och underhållning och typ 2 % sömn. Men men... Imorgon är det iallafall sista dagen med dom två nuvarande medicinerna. Sen är det dags att börja på den nya, som han ska äta i 3 veckor.

Imorrn bitti kliver ju Tommy upp och går halv sju. Så både natten, morgonen och hela långa dagen blir jag själv. Tänk om jag skulle klappa ihop mitt på golvet, decka? Och så ligger Albin där helt själv, hungrig och ledsen ända tills Tommy kommer hem. Det vore ju för argligt. Jag är så trött nu att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till, vad jag ska göra med mig själv. Men då måste jag ju avsluta här nu och gå och lägga mig. Passa på, eftersom jag av erfarenhet vet att det tar ett tag innan jag somnar. Även att Albin har som rutin att varje natt vakna första gången vid klockan 1.

Gute nacht!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0