Vansinnigt less

Ja, jag känner mig faktiskt lite less. Det här med att Albin ofta kan sova men inte vill, den där viljan och tjurigheten vet jag inte vart han fått ifrån? Att han vaknar flera gånger både på kvällen och natten. Och att han inte längre sover i sin säng ända till morgonen, som han oftast gjorde förut. Men framför allt på detta jäkla idiotkörandet fram och tillbaka här utanför. Det får mig att vilja slita av mig håret och skrika! Man får tänka att det bara är 2½ vecka kvar tills vi flyttar 2 km bort, då det förhoppningsvis blir lite lugnare. Men det är ändå inte helt till någon tröst, eftersom att Albin störs mycket av detta och han är viktigast för mig... Jag vet att man inte ska klaga, för det finns dom som har det mycket mycket värre. Men jag måste få småklaga och ventilera mig lite ibland...

Annars är det väl bra med mig, och oss. Har min älskling hemma nu och han sussar sött bredvid mig. Han gick och lade sig halv sju, eftersom han bara sovit 2½ timme av 39 timmar. Jag förstår verkligen inte hur han pallar, för han är ju egentligen en person som lätt blir trött och behöver  mycket sömn. Jag tycker iallafall att han gör det jättebra! Just nu störs han inte av varken lampa eller dator och då sover han gott! Har fått sagt åt honom att vända sig några gånger för att han snarkat.

Och imorgon bitti ska han upp jättetidigt igen, för då ska han åka buss till Ljusdal med arbetskarmraterna. Det är självaste Mittiamässan där i helgen och dom ska vara där tills på Söndag. Kolla på lastbilar, äta gott, festa och ha allmänt trevligt. Jag hoppas dom får det jättekul.

På Lördag när vi varit på Tildas dop i Junsele, då far jag och Albin till stugan till mamma & pappa. Mysigt! Det är bara tråkigt att sitta hemma när Tommy inte är hemma. Dagarna blir ännu längre, man blir trött och slut och less på denna lägenhet.

Imorgon ska jag & Abbe umgås med Malin igen, tror jag. Då ska jag nog utnyttja henne litegrann, att hon kanske får leka lite med Albin medan jag får några småsaker uträttade här hemma. Vore skönt om det är lite gjort innan Lördag. Nu ska jag kika vidare på facebook och lite bloggar...



Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Dom har fått in hur mycket fint som hellst...farligt ;) Har sett ut några till plagg som ska inhandlas, men det får snällt väntas med tills man har lite mer pengar igen :)



Kram!

2009-08-13 @ 22:15:40
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Det är klart att Abbe måste få lite kläder när han fyller år :)



Jag funderar på att köpa storlego till han, tror du att fasters prins önskar sig det?



Hoppas att han sover gott inatt och inte vaknar någonting, så att han vaknar pigg och utvilad imorgon!



Kramar!

2009-08-13 @ 22:41:08
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0