Fredag

Då var det Fredag igen, den 7:e Augusti. Det är ju inte klokt vad sommaren har rusat förbi. Snart är det höst och vinter med kyla och mörker. Men det ska man väl inte tänka på, då blir man deprimerad... Just nu ligger iallafall Albin och sussar sin förmiddagslur. Vi hade ingen vidare natt här hemma. Tommy klev som sagt upp före 2 och for iväg på jobb. Han blir borta hela dagen och kommer hem inatt. Dom skulle långt uppåt Norrbotten med plant.
Tro vad jag och Albin ska hitta på då? När han vaknar ska han iallafall få lunch. Sedan får vi väl gå ut med vagnen en stund, och svettas lite. Men nu ska jag kika vidare här, tills jag hör en liten prins ropa på mamma.
Ha en bra dag! Bjuder på en härlig bild, där Albin och hans tremänning Wilhelm "slåss" om traktorn. Albin försökte även komma upp på den, genom att lägga upp ena benet  :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Oj det var ett långt arbetspass, duktig din man är :)



Sött att de "bråkar" om traktorn, vem vann? hihi

Kramar

2009-08-07 @ 13:55:45
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Hihi, vilken fin bild! :)



Jag vet inte vart det blir att vi ska bada...kanske Ramselesjön eller Lafssjön...få se vad Martin säger (han är i sel just nu)...



Kram!

2009-08-07 @ 14:42:53
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Visst är det en traktor med skopa? Har kollat på en sån, men dom är ganska dyr...kanske dyker upp någon på annons istället :)



Kram!

2009-08-07 @ 15:39:16
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0