Trötter & Prosit

Nu sitter jag här och är grymt trött. Jag antar att det beror på att man varit ute en massa idag, för annars brukar jag inte vara så här trött den här tiden. Det brukar jag vara på eftermiddagen och fram till nio på kvällen ungefär. Efter det brukar det vända lite. Och så kan det ju vara att man har lite förkylning i kroppen, som inte har brutit ut ordentligt. Har nyst lite ikväll också, därav rubriken på inlägget. Har även den där omtalade ryggvärken. Den har jag ju alltid förstås, mer eller mindre. Nu är det lite extra, brukar ofta vara det på kvällen.

Tommy är på grabbkväll uppe hos Modén. Albin fick flaskan vid åtta och somnade. Tommy for iväg då. Albin har bara vaknat en gång än så länge. Får se hur resten av natten går som.
Jag har suttit här vid datorn hela kvällen. Surfat runt, läst bloggar och lagt in lite bilder på Facebook. Under tiden har jag hunnit med några prillor och ska hämta mitt andra glas cola nu.
Har haft en relativt bra dag idag, trots allt. Vi har en duktig och snäll son, som kan vara så pass "pigg", glad och snäll fast han är så dålig.

Våran Älskling


Kommentarer
Postat av: Lise-Lotte

Jag brukar vara trött redan vid 21-tiden på kvällen nu för tiden. Var en riktig kvällsmänniska förut...Saknar det ibland.

2009-04-25 @ 08:27:05
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: Amanda

Söt liten älskling! ^^

2009-04-25 @ 10:14:41
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Ida

Härregud så söt han är med domdär små tänderna :D

2009-04-25 @ 21:54:06
URL: http://Noahsmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0