God natt silverfisk!

Nu kommer en liten sen uppdatering. Det har varit en lång, underbar, härlig, mysig och fin vårdag idag. Man kan inte klaga alls. Jag är väldigt trött just nu, så jag tror att jag får berätta mer om den imorgon och visa lite bilder från dagen.

Nu ikväll har vi umgåtts lite med Kajsa & Jim. Men för en stund sedan gick Tommy & Jim på hotellet, hoppas att dom får det bra där. Jag sitter här i min ensamhet, men snus och lite cola.

Vidrig upptäckt har jag gjort ikväll också. Har varit med om det några gånger förut. Att jag har sett ett litet kryp på golvet i badrummet. Och jag har funderat på om det har kunnat vara den så kallade "Silverfisken". Men sedan har jag inte tänkt på det mer och glömt bort det. Nu ikväll så såg jag en sån baddare igen och jag ryser när jag tänker på ordet silverfisk och dess utseende. Dödade den såklart på direkten. Sedan tog jag mig tid att söka på google och såg hur dom såg ut. Och det är en sån! Usch, vad gör man åt det? Nu är det ju inte så att det är många utan det har ju bara kommit någon några gånger. Men ändå, känns äckligt. Läste att det kunde vara ett tecken på fuktskada.

Jaja, nu ska jag kika vidare lite. Jag hoppas att ni haft en underbar påskafton. Jag återkommer imorgon.

GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Jag hade silverfiskar i en lgh när jag bodde i sollefteå, och dom är näst intill omöjliga att ta bort. Men prata med han ni hyr för så kanske han kan fixa dit Anticimex? För det är det enda man kan göra för att få bort dom....men problemet är att dom kan finnas i hela huset och att dom "springer" fritt mellan aloppen...



Ska ni hitta på idag?

Kanske ni vill komma hit och fick och sola med oss?



Kram

2009-04-12 @ 08:44:55
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Tess trött tokig morsa

hej hej allt bra idag??



kram

2009-04-12 @ 09:00:42
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sånna har dom flesta hemma...men visst är det äckligt! Dock äter dom upp andra äckligheter så lite nytta kanske dom gör?

2009-04-12 @ 10:08:59
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: M A L I N

usch mormor hade silverfiskar i sitt badrum ett tag. riktigt ä'ckligt :/ hoppas ni löser det på något sätt :D

2009-04-12 @ 12:59:35
URL: http://www.malinh.com
Postat av: Amanda

Jo, äckliga är dom! :oP Jag tycker inte om dom alls. Men något syfte har dom nog. Och vad jag vet så ska dom hur som helst vara väldigt svåra att bli av med. Men det måste juh gå att googla på hur man får väck dom??

2009-04-12 @ 13:49:40
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, fy vad man kan spekulera. :oP Hoppas det inte är så att dom kommer på grund av fukt. Det kan bli dyrt! fast det skulle juh kunna vara så. Vi hade sånna i våran källare vet jag och där är juh fuktigt...

2009-04-12 @ 13:57:44
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0