En trött påskkärring

Nu känner jag mig slut som artist. Kan bero lite på att jag somnade efter klockan 3, natten som var. Vaknade ett antal gånger under hela natten och till sist klev vi upp vid halv åtta. Fick inte så mycket bra sömn.

Tommy skrev in sig på arbetsförmedlingen idag, och det gick bra. Efter det åkte vi till Stellan & Vicky. Vi fick kaffe och god hemmagjord glass. Vicky fick sin present som var ett presentkort på Lindex. Då kan hon välja om hon vill köpa något åt sig själv eller åt deras bebbe sedan.

Här hemma i Trolldalen har man svullat en massa god påskmat och Sveriges godaste påskmust - zeunerts! Efter det blev det kaffe och en liten tårta till efterrätt. Danne & Maja var också här och åt med oss, eftersom dom tyvärr inte har fått lagts in med någon liten bebbe på BB än. Men det var trevligt att träffa dom såklart. Hoppas bara att lillen vill ploppa ut snart, dom har ju snart gått över 6 dagar.

Efter nio ikväll skjutsade jag & Tommy hem min gulliga mormor. Fick 200 kronor av henne, mycket väl behövligt just nu faktiskt.
Pussade just min älskling godnatt, han ska lägga sig. Albin somnade vid åtta, har vaknat två gånger än så länge men har bara behövt nappen.

Jag ska gå till andra datorn, den stationära. Ska försöka knåpa ihop ett dopinbjudningskort, som pappa tar med sig på jobbet imorgon. Han ska kopiera i färgkopiatorn, väldigt smidigt tycker jag såklart. Framför allt eftersom vi har lite ont om tid nu med allting. Jag hoppas att jag får till nåt bra bara.

Imorgon är det en ny dag. Camilla kommer förbi och det ska bli så roligt, längesen jag och Albin träffade henne. Det är hon som ska bli Abbes gudmor.
Inte nog med det så kommer även Jessika och Annette och hälsar på oss en sväng. Det blir såklart också väldigt kul, det är inte varje dag vi ses heller.

Sen vet jag inte om vi ska åka hem imorgon kväll eller på Lördag morgon. Det återstår att se. Men nu måste jag pyssla med mitt. Hoppas att ni har haft en bra start på påskhelgen.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha! Där ser man vad som händer när man dricker 2 ynka cider efter mååånader av nykterhet:) Felet är nu rättat i alla fall! Glad påsk på er om det inte bloggas mer innan dess!

2009-04-09 @ 23:12:47
URL: http://tobiq.blogg.se/nyblogg/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

tack tack.. jo början har varit bra och jag hoppas att de blir lka bra.

2009-04-10 @ 01:17:12
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Tassar förbi o önskar Glad Påsk =)



Kram

2009-04-10 @ 11:29:13
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: M A L I N

hoppas ni får en bra långfredag :D

2009-04-10 @ 11:52:51
URL: http://www.malinh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0