Upprörd i Trolldalen

Gubben igår, och har även mössan på sig, så söt  :)


Vi är nu i Trolldalen hos mamma och pappa, kom hit igår. Igår åkte vi först till Sollefteå och hälsade på Kennet som då hade fyllt år i Lördags. Där fick vi tårta, kakor, bullar och kaffe, mycket gott. Och så surrade vi lite. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa, där blev det kycklingfilé och klyftpotatis, inte illa det heller. Sen blev det teve och mys hela kvällen.
Fick ju kläder till Albin också, jättefina. Av min moster Ulla fick han en fin dress från Polarn & Pyret. Av mor min fick han en fin sparkdräkt och ett 2-pack pyjamas - precis som jag hade bett om. För det behövde han.







Albin vaknade nästan varannan timme inatt igen och jag vet inte alls vad detta beror på. Så synd att det blivit så, eftersom det var nätterna som han faktiskt brukade sova hyffsat. Förstår absolut inte hur denna lilla pojke orkar med vardagen, när man sover så dåligt på natten och sen knappt sova något på dagen heller. Det går inte ihop tycker jag?
Annars har dagen varit väldigt lugn, vi har inte gjort nåt speciellt. Jag har faktiskt inte ens haft näsan utanför dörren, jag tyckte inte att det var så lockande väder ute. Det tokblåste och yrde snö för fullt.
Mamma & pappa gjorde god middag idag också - kassler, ris och svampsås - mums!

Våran Kitty <3


Mammas och pappas Nisse


Nu ikväll såg jag Unga mödrar. Sen klockan åtta var det Första Andra Tredje i en timme.
Sedan blev det 500 kilos pappan - som var ganska äcklande men intressant. Det var också helt bedrövligt, men man tyckte samtidigt väldigt synd om "offren". Sedan blev man så glad att se vilket resultat det blev, framför allt för den karl som vägde mest - 465 kg. Men sen måste jag säga att jag blev jävligt förbannad när jag fick se hur hur hans dotter satt och matade hennes 5 månader gamla dotter med en hamburgare. Hur sjukt är inte det?? Jag finner faktiskt inte ens ord! Även om jag vet att det är så där i Amerika, att de flesta bara äter skit och är överviktiga. Men det dära trodde jag verkligen inte. Jag tycker att det borde finnas en gräns? Jag menar 5 månader, då äter man ju antingen bröstmjölk, ersättning, gröt och/eller barnmat för rätt ålder. Det ska ju vara malet och okryddat. Inte fan ger man då hamburgare. Nä gud vet vad! Jag blev upprörd iallafall!

Nu tänkte jag borsta tänderna och sen se om det går att sova ner min lilla going för att sedan få sova själv förhoppningsvis. I morgon blir det hemfärd, vet inte vilken tid men det blir nog inte alltför sent ska jag tro. Hör väl av mig mera i morgon.

Ha en förträfflig fortsättning på kvällen, en god natt och en härlig sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0