Kitty - stor flicka nu!

Glömde att tala om att "mamma Kitty" fyllde 1 år igår. Blir sur på mig själv att jag inte köpte nånting åt hon, hon kanske kan få en grej i efterskott  :) Grattis till henne!


Inatt sov Albin från elva, vaknade halv två, halv fem och halv sex. Sedan klev vi till slut upp strax före halv åtta. Jag var så trött att jag var yr och såg dåligt... det blev såklart bättre efter en stund då jag vaknat till ordentligt.

Tommy har det bra han, han kom just upp och klockan är 10.40. Var in till han en sväng strax före tio, i hopp om att han skulle vara vaken, men då snarkade han. Så jag lät han vara!  :)  Men nu var det ju verkligen dags att kliva upp tycker jag...

Får se om man går nån kort liten vagnsväng idag så han får sova ute en stund. Men det är ju inge vidare skönt.

Nu längtar man lite hem till Ramsele. Få träffa Elin, Edvin m.fl, att få ta ut mitt Ellos-paket och se all rolig post man fått under en veckas tid. Alltid skönt att komma hem till sin egen lägenhet också. Men jag vet ju att det bara går nån dag så längtar man hem till mamma och pappa igen! Men det är väl så det ska vara. Vi blir ju här i sammanlagt 8 dagar nu. Vi har rätt så lite pluring nu också så vi kan inte åka nå mycket fram och tillbaka. Nästa gång vi ses så blir det nog mamma som kommer till oss tror jag. Det är också härligt när dom kommer och hälsar på oss.

Och så längtar vi efter Jessika, som snart kommer hem från Stockholm och ska hälsa på oss. Det blir mysigt att få träffa henne igen, var ett tag sen sist. Och så har hon ju inte fått träffa lilla Abbelito än heller. Det blir skoj!

Åh, jag skulle så gärna vilja ha en massa pengar, så man har kunnat åka till Sundsvall och handla lite. Både grejer till Albin och grejer på IKEA till oss. Får väl se när den dagen kommer. Sen så vill jag gärna ha en ny bil också, behöver inte vara nån speciell, bara det är en kombi och att den fungerar bra. Som en tillfällig bil innan man köper en ordentlig. För jag börjar tycka att det är lite jobbigt att ha sierran när man ska åka iväg och ha vagnen och en massa grejer med sig. Men det behövs ju pengar till det också, eller iallafall att Tommy ska ha jobb och fast inkomst. Eller att vi skulle få sierran såld. Får väl se hur det blir med den saken. Det skulle vara underbart och vara en stor lättnad iallafall.

Tiden går ju ganska snabbt, så snart är väl julen här. Gud vad mysigt! Finns ju inget bättre än julafton. Lukten av ljus och pepparkakor, ljudet av julsånger, ljusen i granen och i alla adventstakar. All god mat, de glada barnen som ivrigt och nervöst väntar på tomten för att få sina julklappar. Och sedan sist men inte minst allt folk som man samlas med, äter, surrar och har trevligt. Ja, det är helt enkelt en otrolig högtid, som jag alltid har och kommer att uppskatta. Jag tycker inte att man ska underskatta julen. Och sen så är det ju extra speciellt i år, eftersom vi har en alldeles egen liten tomtenisse, ALBIN. Så himla underbart, och det är ju hans första julafton. Han förstår ju inte så mycket än, men för oss är det extra mysigt. JAG LÄNGTAR ! !
Och på tal om julen, så är det lite grejer jag ska köpa. Jag måste köpa nya julgardiner till vardagsrummet, eftersom jag behöver två par likadana, när vi har två fönster där inne. Jag vill också köpa två adventljusstakar till i ek, jag har en redan. Dom är ju så otroligt fina, men dom kostar också. Och så vill jag åka på Dollarstore och handla lite smått och gott, brukar finnas mycket kraffs där, söta små tomtar och sånt!
Jag har ju iallafall fixat de flesta julklappar, det känns otroligt skönt. Ska ge alla barnen och några till bara. Inte byta med alla som man gjort tidigare, det är så himla onödigt i vår ålder. Nu är det ju roligast att ge barnen och bättre att lägga pengar på dom.
Vi måste ju också knäppa kort på lillgubben sen som jag ska göra julkort av, men det kan man ju vänta med tills i början av December så han är lite större. Man behöver ju inte skicka dom förrän i mitten av December heller så. Men det ska bli roligt att ta nåt fint julkort på han. Får se om man tar den söta tomtedräkten kanske, som vi lånat av Oliver. Tänk att det var tre år sen han hade den på sig... Herregud vad tiden går alltså!

OLLI i fredags med sina nya arbetshandskar, och sin farmor  :)


OLLI MED SIN TIGERPYJAMAS

 
SÖTPROPPEN IGÅR



ALBIN SOVER GOTT I VAGNEN


Återkommer senare! Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0