Även en fattig familj...

Inatt sov Albin lite bättre iallafall, men det är ändå knasigt... Vid nio - halv tio fick han käka, sen hoppade jag in i duschen, då fick han och pappa mysa litegrann.

Sen klädde jag på mig och gick iväg till barnmorskan, för att göra min efterkontroll. Jag gruvade mig lite för undersökningen eftersom att ligga i den där gynstolen är absolut det värsta jag vet och dessutom så är jag fortfarande inte bra i de nedre regionerna än. Så man var ju lite orolig. Men Annika är verkligen den bästa jag haft när det gäller undersökning och sånt. Hon säger vad som helst, bryr sig inte och hon gör att det inte känns så hemskt. Och inte är hon hårdhänt heller, vilket är ett stort plus.
Allting gick bra iallafall. Jag hade tydligen ett väldigt bra knip, trots att jag tycker det känns tvärtom. Sen sa hon att det jag kände och hur det såg ut var väldigt vanligt och att det antagligen kommer att bli bättre sen när jag slutar amma, då man får tillbaka alla sina riktiga hormoner. Det kan ta tid sa hon, och knipet blir oftast också bättre med tiden. Så det var ju skönt att höra, även om det är lite jobbigt att fortfarande ha "skavanker" där nere, som Annika uttryckte sig. Efter undersökningen så surrade vi lite allmännt. Hon gjorde ett Hb som var bra och även blodtrycket var bra, sen så vägde jag mig - och det var väl mindre bra... hehe!

Hela tiden jag var borta hade Albin sovit i babysittern så det var ju skönt.
Sen lekte Tommy lite med Albin, han höll i honom under huvudet och under rumpan och så hissade han ner honom, och varje gång så skrattade han, och ordentligt också! Det var helt underbart att höra, och roligt. Jag och Tommy garvade vi också. Jag sprang och hämtade kameran i tron att kanske få en liten film, men när jag kommer och slår på den så slutar han, såklart! Men det var härligt iallafall, ett riktigt skratt!

Nu sitter jag här. Fick ju pengar igår, 9500 kronor, och nu rök 9300 på en massa räkningar. Bara att hoppas att vi snart får det retroaktiva bostadsbidraget. Jag som har några julklappar kvar att köpa och så ska jag beställa kort nu. 
Det var iallafall en himla tur att vi fick en slant av mormor igår!

Tommy tog med Albin en sväng till Elin, men där hade han fått ett vansinnesutbrott - så det var väl magkänningar då för han var nästan nyäten. Efter ett tag åkte dom hem, så nu är dom här igen. Just nu ligger han och sover fortfarande i bilstolen men det hörs att han inte sover så bra.

Tro vad man ska göra för middag idag då?

Sen ska vi nog ta med oss Albin i vagnen och gå ut en sväng, så vi alla får frisk luft men framför allt Albin. Då går vi och handlar lite på ICA.

Nä nu ska jag fortsätta med beställningen från Fujidirekt.se. Portot är ju gratis just nu också, de är ju inte helt fel.

Kanske återkommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0