Mysig Lördag

Natten var rätt hyffsad.

Klev upp vid nio. Hade en mysig morgon med en glad och go liten pojke, han fick sig ett härligt bad. Tommy låg nästan till halv elva och sen gjorde jag god frukost som bestod av risgrynsgröt, äggmackor och lite julmust.

Strax före ett tog vi Albin i vagnen och gick ut på byn på den så kallade Kajsa Kavat marknaden. Det var väldigt mysigt, en massa tända ljus, ganska mycket folk, flera stånd där det såldes olika ting. Fanns säkert mycket fint men inget jag ville/kunde lägga pengar på. Det enda jag inhandlade var ett kycklingspett och 3 vårrullar med sötsursås i Thaimatståndet. Efter marknaden gick jag en sväng på ICA, köpte den nya tandkrämen Pepsodent White Now som är bevisad att den ska ge vitare tänder på en gång. Tyckte den var så intressant när jag såg den på reklam på teven, så vi får väl se om den fungerar. Vi var ute i typ 2,5 timme och lillgubben sussade hela tiden, så skönt så.

Sen hälsade Kennet och Jonna på oss en sväng, vi surrade lite och det var lika trevligt som det brukar.
Efter att dom hade åkt så ökade min huvudvärk mer och mer, blev väldigt orolig för det kändes precis som början till migrän, som jag alltid hade förut men har dock varit utan sedan Maj månad. Jag tog en alvedon och la mig på soffan. Tommy tog Albin som var väldigt gnällig, och for iväg till sin pappa i nästan 2 timmar. Jag sov en stund och när jag vaknade så var det mycket bättre, som tur var. Tommy kom hem med en vrålhungrig son, han hade ju trots allt inte ätit på lite mer än 3 timmar  :)  När han hade fått sig en rejäl måltid så var han nöjd och belåten. Tommy åkte tillbaka till sin pappa och tittade klart på hockeyn och fick sig en Modo-vinst.

Jag och Albin var hemma och tittade på Stjärnor på is, kungligt att Marcus vann!

Har gjort lite fler julkort ikväll, planerar att få dom klara imorrn så jag hoppas att det blir som jag tänkt.

Nu ligger iallafall lilla Abbe och sover gott, han somnade kl. 22.20, KORS I TAKET. Han har även vaknat tre gånger, men somnat om lika fort. Så det är ju jättebra ändå. Våran lilla nattsudd som brukar somna för natten mellan halv tolv och ett varje dag annars.

Jag har borstat tänderna och är redo för sängen. Det är ju en dag imorgon också...

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0