Kompisdate

Gårdagens kvällen blev väldigt lugn, och tyst, för omväxlings skull. Albin fick 38,2 i feber så han var väldigt trött, och antagligen väldigt slut ändå av hela dagen med sprutor och magknip. Han fick då en alvedonsupp. Han somnade till och med i babygymet, det har jag aldrig varit med om.


Sedan somnade han även i babysittern. Vid tio gjorde jag i ordning för läggdags, borstade tänderna och så. Sen flyttade jag över honom till vaggan, men då vaknade han. Så han fick lite krubb och så fixade jag till lite härligt i mitten av våran säng och så fick han ligga där. Känns härligt att ha honom ännu närmare för att ha bättre koll, sen så är det ju hur mysigt som helst också. Han sov från halv elva till halv tre, då vaknade han och åt och hade då 38,2 igen, så då fick han ännu en supp. Sedan vaknade han några gånger tills vi klev upp vid tio då han var väldigt gnällig...
Det blev teve och frulle. Nu har jag äntligen pengar på telefonen också, min käre far fyllde på den med 200 kronor igår kväll.

Vid tolv gjorde jag oss klar och Tommy skjutsade mig och Albin till Anneli och Max. Jätteroligt att hälsa på dom, fick gott fika och surrade lite. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång.

Sötpojkarna våra  :)


Det är lite skillnad på storleken ?  :)


Idag ringde Tommy till "Radiotjänst" och sade upp våran tv-licens, eftersom "Våran teve har gått sönder och så är vi inte hemma så mycket". Skönt som fasen, så nu får jag ju tillbaka 500 kronor där.

Det har varit ganska lugnt med gubben underdagen, ingen feber. Han fick lite magknip mitt på dagen när vi var hos Anneli och då åkte vi hem.

Nu hade han fått 38 i feber igen, så han fick supp och nu ska vi göra oss i ordning för att åka hem till Trolldalen, vi blir där tills på Fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0