"Det var inte igår"

Sitter just nu i vardagsrummet med mamma och dricker kaffe med tänt ljus, och Albin bredvid i babysittern som hickar, gäspar, surrar och bajsar på en och samma gång. Och vi har äntligen fått en riktigt god natts sömn. Gubben somnade ordentligt strax efter tolv inatt och vaknade 7.45 i morse. Helt otroligt vad skönt. Jag kunde inte förstå när jag tittade på klockan. Det var ju inte igår kan man säga...

Nu fick han precis en jäkla fontänkräkning, det berodde mestadels på att bröstet var helt proppfyllt när han åt. Eftersom att han brukar äta med 2-3 timmars mellanrum dygnet runt och nu hade det gått 8,5 timme, så bröstet bestod av hårda onda knölar. Alltså var det skönt att det blev lite ursuget. Men då resulterar det i sån här hemsk kräkning för att det kommer så himla mycket och fort. Sen så hade han en jäkla hicka som också hjälpte till att framkalla det hela. Men han är lika glad ändå, som tur är! Han är väldigt trött också, så jag hoppas att han kan få sova en stund till snart.

Igår kväll öppnade jag paketet som jag tog ut på OK innan vi åkte, det var de två par skorna från Skopunkten. Dom var jättefina och jag kunde ha dom precis. Jag fick inte igen dragkedjan på stövlarna såklart, men det visste jag redan innan att det inte skulle gå. Så dom får jag vänta med tills jag förhoppningsvis gått ner lite i vikt. Sen så måste jag bli bra i tårna innan jag kan ha några speciella skor alls. Men men, dom var fina iallafall och jag är nöjd. Nu ligger dom och väntar till julafton.

Pappa hade vindsluckan öppen och stegen framme, så jag fick för mig att gå upp dit och kika lite. Blev så sugen att se om jag hittade något roligt. Och det gjorde jag, en massa fina Nalle Puh-tavlor som jag har haft, två par skor som jag haft när jag var bebis, en leksakspapegoja som härmar en när man pratar mm. Ja, lite smått och gott alltså. Så det ska jag ta hem till barnrummet minsann. Men jag är tvungen att byta ramar till alla Nalle Puh-bilder, för dom är blåa, fula, hemska och slitna. Men med nya fräscha ramar blir dom nog fina på väggen...

Ute är det väldigt mycket snö, det är så fint. Och 2 minusgrader, det är ju inte så farligt.
Nu dansade mamma lite med Albin och han somnade, pappa håller på lite med badrummet, som för övrigt har kommit en bra bit på väg. Det blir så fint.
Tommy klev just upp, gick ut och satte på värme på bilen.
Man får väl se vad man hittar på för nånting idag. Det lär iallafall bli väldigt lugnt, som vanligt.

Återkommer!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag skulle satsat på att måla ramarna. Då får man dom som man vill ha dom :)

Pussa lille Albin från faster!

2008-12-04 @ 11:56:04
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0